Από την Αθήνα στα… Χανιά, λόγω κακοκαιρίας

Χανιά
Από την Αθήνα στα… Χανιά, λόγω κακοκαιρίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναγκαστική προσγείωση στα Χανιά για την πτήση Βελιγράδι - Αθήνα

Με… καθυστέρηση έφτασαν στην Αθήνα οι επιβαίνοντες σε πτήση από το Βελιγράδι, αφού αναγκάστηκαν να κάνουν πρώτα μια  60λεπτη στάση στα Χανιά.

Πρόκειται για αεροσκάφος που πραγματοποιούσε πτήση από το Βελιγράδι προς την Αθήνα και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το οποίο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Χανίων, «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», εξαιτίας της κακοκαιρίας που επικρατούσε το μεσημέρι της Τρίτης στην Αττική.

Όπως ανέφερε στο neakriti.gr ο Υπεύθυνος του Γραφείο Τύπου της Fraport Greece, κ. Γιάννης Παπάζογλου «Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στις 2:55 στο αεροδρόμιο Χανίων, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην Αθήνα.

Το αεροσκάφος πραγματοποίησε ανεφοδιασμό στο αεροδρόμιο “Ιωάννης Δασκαλογιάννης” και στις 3:55 πρόκειται να απογειωθεί, μεταβαίνοντας στον τελικό του προορισμό».

Σημειώνεται, πάντως, ότι το μεσημέρι της Τρίτης, αρκετές ήταν οι πτήσεις προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», οι οποίες σημείωσαν καθυστερήσεις στην προσγείωσή τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News