Έκλεψαν κοσμήματα 6.000 €, αλλά η κλοπή τους εξιχνιάστηκε

Χανιά
Έκλεψαν κοσμήματα 6.000 €, αλλά η κλοπή τους εξιχνιάστηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχαν μπει τον Μάρτιο σε σπίτι στην Κίσσαμο και το… ξάφρισαν

Στα ίχνη των δύο δραστών που διέπραξαν κλοπή στο σπίτι 49χρονης στην Κίσσαμο βρίσκεται η αστυνομία, με τους αστυνομικούς του Α.Τ. Κισσάμου να εξιχνιάζουν από την Κυριακή το συγκεκριμένο περιστατικό.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών ηλικίας 22 και 20 ετών για την κλοπή που διαπράχθηκε το μεσημέρι της 10ης Μαρτίου. Οι νεαροί δράστες μπήκαν στο σπίτι και αφαίρεσαν χρήματα, αλλά και κοσμήματα συνολικής αξίας 6.000 ευρώ.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Εξιχνιάστηκε χθες (09.06.2019) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου μία υπόθεση κλοπής η οποία διαπράχθηκε, σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών ηλικίας 22 και 20 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες την 10.03.2019 το μεσημέρι αφαίρεσαν από οικία ιδιοκτησίας 49χρονης ημεδαπής χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 6.000 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί είχαν διαπράξει την εν λόγω κλοπή.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News