Στράτος Τζώρτζογλου & Σοφία Μαριόλα: Παραμυθένιος γάμος με... άρωμα Κρήτης

Life
Στράτος Τζώρτζογλου & Σοφία Μαριόλα: Παραμυθένιος γάμος με... άρωμα Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε το όμορφο ζευγάρι έτσι όπως ακριβώς το ήθελε και το είχε ονειρευτεί

Πλαισιωμένοι από συγγενείς και αγαπημένους φίλους στο μικρό και γραφικό εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού στο Ακρωτήρι Χανίων, ορκίστηκαν αιώνια πίστη και αγάπη, ενώπιον του Θεού.

Το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός, με κουμπάρους την Βάνα Μπάρμπα, τον Μαθιό Αστροπαλίτη, τον Σπύρο Μπουρνάζο και τον Γιώργο Δεσύπρη.

Η νύφη έλαμπε από ευτυχία, αλλά και συγκίνηση, μέσα στο κατάλευκο νυφικό της, δημιουργία του Βλάση Χολέβα, ενώ ο γοητευτικός ηθοποιός δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του, μέσα στο κατάλευκο γαμπριάτικο κοστούμι του Νίκου Αποστολόπουλου.

Ο γαμπρός πήγε στην εκκλησιά περπατώντας, συνοδευόμενος από κρητικούς καλλιτέχνες και βρακοφόρους, ενώ η νύφη συνοδευόταν από Κρητικοπούλες.

Φυσικά προηγήθηκε η ξεχωριστή για το ζευγάρι προετοιμασία τους.

Ο ιερός Ναός του Τιμίου Σταυρού ήταν λιτά, αλλά πανέμορφα στολισμένος.

Ο μεγάλος έρωτας του ζευγαριού που επισφραγίστηκε με την γαμήλια τελετή στα Χανιά φάνηκε και από τις μπομπονιέρες στις οποίες υπήρχε ένα χρυσό μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς, όπου ανέγραφε «Στράτος και Σοφία» και την ημερομηνία του γάμου τους.

Βέβαια αυτό που θα συζητιέται για καιρό είναι το παραδοσιακό κρητικό γλέντι στην παραλία αμέσως μετά το γάμο!

Ο Νίκος Τζώρτζογλου, με τη σύζυγό του, Σοφία, στο γάμο του ξαδέρφου του, Στράτου Τζώρτζογλου.

Το νιόπαντρο ζευγάρι, αμέσως μετά τον γάμο του επιστρέφει στην Αθήνα, αφού ο Στράτος έχει γυρίσματα για το σήριαλ, αλλά από τις 20 Ιουλίου και μετά θα κάνουν ένα μεγάλο τουρ στην Ελλάδα και μετά θα φύγουν για το Λος Άντζελες! Εκεί εκτός από το μήνα του μέλιτος ο Στράτος θα ξεκινήσει και συζητήσεις για τη νέα του ταινία που ετοιμάζει!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News