Χανιά

Δήμος Κισσάμου: Ξεκινούν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς

Εγγραφές και επανεγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Κισσάμου

Ξεκινούν οι εγγραφές επανεγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Κισσάμου και ειδικότερα στην Κίσσαμο, τον Πλάτανο και τη Γραμβούσα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι αιτήσεις ξεκινούν από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 05 Ιουλίου.

Οι αιτήσεις νέων εγγραφών και επανεγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κισσάμου θα υποβάλλονται καθημερινά (εργάσιμες ημέρες) και ώρες 8:00-14:00 στη Γραμματεία του Δήμου Κισσάμου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, δικαίωμα αίτησης έχουν τα παιδιά που θα έχουν συμπληρώσει τα δυόμιση (2,5) χρόνια τους έως 31 Δεκεμβρίου 2019. Προηγούνται όμως αυτά που αφενός επανεγγράφονται, αφετέρου συμπληρώνουν τα 2,5 έτη τους μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Τα υπόλοιπα παιδιά θα γίνουν δεκτά στους Παιδικούς Σταθμούς μόνο εφόσον υπάρξουν κενές θέσεις κατά τη διάρκεια του έτους.

Η εγγραφή και η μηνιαία συνδρομή συνεχίζει να είναι δωρεάν.

Ο Δήμος  θα προσφέρει πρωινό και φρούτο και οι γονείς των φιλοξενούμενων νηπίων θα στέλνουν τα παιδιά τους στους σταθμούς με το μεσημεριανό τους φαγητό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια