Οι πυροβολισμοί έγιναν αιτία να στερηθεί την ελευθερία του

Χανιά
Οι πυροβολισμοί έγιναν αιτία να στερηθεί την ελευθερία του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια της Αστυνομίας ένας 44χρονος άνδρας, μετά από άσκοπους πυροβολισμούς - Στην κατοχή του βρέθηκαν πιστόλια, γεμιστήρας και χειροβομβίδα

Ο 44χρονος άνδρας είχε πάει σε κοινωνική εκδήλωση κρατώντας όπλο, εκεί άρχισε να ρίχνει άσκοπους πυροβολισμούς γεγονός που προκάλεσε και την σύλληψή του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο 44χρονος συνελήφθη το σήμερα το πρωί στην περιοχή του Δήμου Χανίων από αστυνομικούς κατηγορούμενους και για άσκοπους πυροβολισμούς.

Ωστόσο μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, γεμιστήρας, χειροβομβίδα και κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη, 44χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς, στα Χανιά

Κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, γεμιστήρας και χειροβομβίδα

Συνελήφθη, σήμερα (22.05.2019) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης στην οικία του 44χρονου, ερρίφθησαν άσκοποι πυροβολισμοί. Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην εν λόγω οικία και σε περιβάλλοντες χώρους, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) πιστόλια, γεμιστήρας, χειροβομβίδα και κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News