Χανιά

Έγκλημα Χανιά: Οργισμένο ξέσπασμα από τους συγγενείς του άτυχου Κατσουλάκη

Εν μέσω έντασης η προσαγωγής και η αποχώρηση από το Δικαστικό Μέγαρο - Ύβρεις και μπουκάλια κατά του δράστη

Δικαιοσύνη για την άγρια δολοφονία του Κώστα Κατσουλάκη ζήτησαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί του που συγκεντρώθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων την ώρα που ο 60χρονος δράστης απολογούνταν στην ανακρίτρια για την εν ψυχρώ εκτέλεση του άτυχου 43χρονου για την οποία κρίθηκε όπως αναμενόταν προφυλακιστέος.

 

«Μαζευτήκαμε εδώ σήμερα για να δείξουμε στους δικαστές να κάνουν για μια φορά τη δουλειά τους και να μην αφήνουν τους εγκληματίες να είναι έξω να τρώνε αθώα παιδιά. Απλά για μια φορά να λειτουργήσει η δικαιοσύνη και το κράτος αν υπάρχει», είπε στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV, ο αδερφός του θύματος.

Η προσαγωγή του 60χρονου στην ανακρίτρια έγινε εν μέσω έντασης, με τους συγκεντρωμένους να καταφέρονται με ύβρεις και πετώντας μπουκάλια κατά του δράστη της ανθρωποκτονίας. Δεν έλλειψε το ανθρωποκυνηγητό, όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να φυγαδεύσουν τον 60χρονο από την έξοδο της αντιπεριφέρειας.

«Ο αδελφός μου δεν είχε καμία διαφορά με το δράστη», τόνισε ο αδερφός του θύματος. 

«Όλα αυτά ήταν θέματα του δήμου, κρατικά χωράφια, και απλά προάσπιζε το δημόσιο συμφέρον», ανέφερε ο αδερφός του αδικοχαμένου 43χρονου.

Σχόλια