Χανιά

Ναρκωτικά και κινητό τον οδήγησαν στη φυλακή

Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και κλοπή κινητού τηλεφώνου

Την πόρτα της φυλακής πέρασε 36χρονος αλλοδαπός, γιατί στο σπίτι που έμενε, μετά από έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά και ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο είχε κλέψει από μία 38χρονη Ελληνίδα.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί σε περιοχή του Δήμου Κισάμου, ο 36χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Κισσάμου, μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του και εντόπισαν μικροποσότητα κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο, την κατοχή του οποίου δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο συλληφθείς αφαίρεσε σε προγενέστερο χρόνο το ανωτέρω κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας 38χρονης γυναίκας.

 

Ακολουθεί αναλυτικά την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (16.05.2019) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου 36χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και κλοπή.

Ειδικότερα, σήμερα (16.05.2019) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 36χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο την κατοχή του οποίου δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και μικροποσότητα κάνναβης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο 36χρονος αλλοδαπός αφαίρεσε σε προγενέστερο χρόνο το ανωτέρω κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας 38χρονης ημεδαπής.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου».

 

 

 

Σχόλια