Δολοφονία Κατσουλάκη: Προφυλακιστέος ο δράστης - Προσπάθησαν να τον φυγαδεύσουν

Κρήτη
Δολοφονία Κατσουλάκη: Προφυλακιστέος ο δράστης - Προσπάθησαν να τον φυγαδεύσουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιχείρησαν να του επιτεθούν ακόμη και μετά που ολοκληρώθηκε η απολογία του

Με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα Χανίων κρίθηκε προφυλακιστέος ο 60χρονος που κατηγορείται για τον φόνο του 43χρονου Κώστα Κατσουλάκη την περασμένη Κυριακή στο Βαμβακόπουλο Χανίων. O 60χρονος θα μεταφερθεί στον Κορυδαλλό. 

Ωστόσο ο κατηγορούμενος παρέμεινε για ώρα στο κτίριο των δικαστηρίων καθώς στο προαύλιο βρίσκονταν συγκεντρωμένοι φίλοι, συγγενείς και συγχωριανοί του θύματος.

Μάλιστα νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, αστυνομικοί επιχείρησαν να φυγαδεύσουν τον 60χρονο από το κτίριο της Αντιπέριφέρειας Χανίων που συνορεύει με τα δικαστήριο, γεγονός ωστόσο  που δεν κατέστη δυνατό καθώς οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να του επιτεθούν.

Οι αδελφός του θύματος Αντώνης Κατσουλάκης ζήτησε την καταδίκη του δράστη της δολοφονίας του αδελφού του, τονίζοντας ότι ο άτυχος43χρονος «πλήρωσε» άδικα με την ζωή του.

Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. 

Ο αδελφός του θύματος επανέλαβε ότι ο 43χρονος δεν είχε διαφορές με κανέναν και ότι πλήρωσε τη στάση του απέναντι στην προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος. 

Επεισόδια το πρωί στα δικαστήρια -Πέταξαν μπουκάλια και φώναζαν τον δράστη δολοφόνο 

Ο δράστης πήγε στα δικαστήρια νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, το πρωί της Πέμπτης, για λόγους ασφαλείας, ωστόσο δεν έλειψαν τα επεισόδια μικρής έκτασης. 

Ωστόσο στο χώρο των δικαστηρίων είχαν ήδη συγκεντρωθεί φίλοι, συγχωριανοί και συγγενείς του θύματος οι οποίοι επιτέθηκαν φραστικά στον 63χρονο, αποκαλώντας τον "δολοφόνο",  ενώ κάποιοι πέταξαν και μπουκάλια εναντίον του.

Την ίδια ώρα τα μέτρα της αστυνομίας ήταν ισχυρά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News