Δολοφονία Βαμβακόπουλο: «Γιατί σκότωσα τον 43χρονο»

Χανιά
Δολοφονία Βαμβακόπουλο: «Γιατί σκότωσα τον 43χρονο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμετανότητος ο φερόμενος δράστης στον Εισαγγελέα

Στον Εισαγγελέα Χανίων οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο φερόμενος δολοφόνος του 43χρονου στο Βαμβακόπουλο Χανίων. Έξω από την Εισαγγελία όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους γιατί σκότωσε τον 43χρονο ο 60χρονος απάντησε «γιατί είχε ψευδορκήσει (το θύμα)».

Πάντως ο φερόμενος δράστης εμφανίστηκε αμετανόητος για την πράξη του ενώ φέρεται ότι οι δύο άντρες είχαν κτηματικές διαφορές. 

Ο 60χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη οπότε και θα οδηγηθεί στην Ανακρίτρια Χανίων.

Ο φερόμενος δράστης που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη το πρωί στην ανακρίτρια Χανίων. Στον εισαγγελέα εμφανίσθηκε χωρίς συνήγορο υπεράσπισης και ως είθισται θα οριστεί αυτεπάγγελτα.

Την ίδια στιγμή η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι του άτυχου 43χρονου, του είπαν σήμερα στο Ορθούνι του δήμου Πλατανιά το τελευταίο αντίο. Ο Κώστας Κατσουλάκης δολοφονήθηκε χθες το μεσημέρι έξω από την επιχείρηση μίνι μάρκετ που διατηρούσε στο Βαμβακόπουλο.

Εκεί πήγε ο δράστης που τον πυροβόλησε στην πλάτη με αυτοσχέδια κοντόκανη καραμπίνα.

Ο 60χρονος που αμέσως μετά την πράξη του ειδοποίησε ο ίδιος την αστυνομία, υποστήριξε ανακρινόμενος ότι κτηματικές διαφορές με το θύμα όπλισαν το χέρι του. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη ο 43χρονος βλήθηκε από κοντινή απόσταση στην πλάτη. Κακώσεις των σπλάχνων, του θώρακα και της κοιλίας προκάλεσαν το θάνατο του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News