Έγκλημα στο Βαμβακόπουλο: Νεκρός ο ιδιοκτήτης του mini market

Χανιά
Έγκλημα στο Βαμβακόπουλο: Νεκρός ο ιδιοκτήτης του mini market

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δράστης έχει συλληφθεί - Το θύμα δεν τα κατάφερε

Νεκρός είναι ο ιδιοκτήτης του mini market που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ το μεσημέρι της Κυριακής στο Βαμβακόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα, 43 ετών και πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν επανήλθε στη ζωή.

Όπως ανέφερε ο αναπληρωτής διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων κ. Ζουρίδης στο neakriti.gr επιβεβαιώνοντας την τραγική είδηση, «μετέφεραν τον άντρα χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο. Οι γιατροί έκαναν προσπάθειες ανάνηψης, ωστόσο η καρδιά δεν επανήλθε.».

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, με τον 60χρονο θύτη να συλλαμβάνεται. 

Ο δράστης πυροβόλησε τον 43χρονο με καραμπίνα και λίγο μετά την πράξη του εμφανίστηκε στις αρχές και παραδόθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αστυνομία δήλωσε ότι προχώρησε στην πράξη του για κτηματικές διαφορές που είχε με το θύμα της επίθεσης. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι το θύμα ήταν πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ορθουνίου στα Χανιά. Τραγική σύμπτωση είναι το γεγονός ότι πριν από λίγες μέρες η σύζυγος του 43χρονου είχε μια περιπέτεια υγείας και νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο.

Δράστης: «Θα έρθετε να με συλλάβετε ή θα έρθω μόνος μου;»

Διευκρινίζεται ότι ο δράστης μετά την πράξη του πήρε ο ίδιος τηλέφωνο την αστυνομία και τους είπε χαρακτηριστικά: «Πυροβόλησα έναν άνθρωπο θα έρθετε να με συλλάβετε εσείς ή να έρθω εγώ στο αστυνομικό Μέγαρο Χανίων;».

Μετά την άμεση σύλληψή του και ανακρινόμενος ο 60χρονος υποστήριξε ότι το θύμα δεν τήρησε το λόγο και αυτός ήταν ο λόγος που τον πυροβόλησε.

Οι δύο άνδρες φαίνεται να είχαν διαφορές, καθώς είχαν οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Βαμβακόπουλου νωρίς το μεσημέρι όταν ο 60χρονος δράστης πήγε στο mini market του θύματος.

Τότε σήκωσε το όπλο, το οποίο ήταν κατά πάσα πιθανότητα καραμπίνα, και πυροβόλησε τον άτυχο άντρα ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, ωστόσο ήταν ήδη αργά. 

Σε βάρος του δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το έγκλημα:

«Συνελήφθη σήμερα (12.05.2019) το μεσημέρι στα Χανιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 60χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία 43χρονου ημεδαπού, στα Χανιά.

Ειδικότερα, σήμερα (12.05.2019) το μεσημέρι, ο 60χρονος ένεκα προσωπικών διαφορών και με την χρήση όπλου, πυροβόλησε τον 43χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, συνελήφθη ο 60χρονος.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News