Χανιά

Μία «γροθιά» οι Κρητικοί: Βρέθηκαν τα 10.000 ευρώ για το βρέφος

Συγκεντρώθηκε το ποσό που απαιτείται για την εγχείριση

Η Κρήτη για ακόμη μία φορά έδειξε με περίτρανο τρόπο την αλληλεγγύη της σε όσους χρήζουν βοήθειας.

Τα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 10.000 ευρώ συγκεντρώθηκε για το μόλις 8 μηνών κοριτσάκι που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά του και πρέπει να χειρουργηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι ο γιατρός θα προχωρήσει αφιλοκερδώς στη χειρουργική επέμβαση, όμως τα χρήματα είναι απαραίτητα.

Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες και εκείνοι έγιναν μία «γροθιά» καταφέρνοντας να συγκεντρώσουν το ποσό.

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης:

Πιστή στις δεσμεύσεις της η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου με αίσθημα ευγνωμοσύνης και αισιοδοξίας χάρη στην συμβολή των πιστών, την δράση των ενοριών αλλά και την βοήθεια όλων των Χανιωτών ανακοινώνει ότι το ποσό των 10.000 ευρώ συγκεντρώθηκε δίνοντας το εισιτήριο στο 8μηνών αγγελούδι για το χειρουργείο που είναι απαραίτητο ώστε να παραμείνει στη ζωή. Ευχόμαστε ο Θεός να χαρίζει υγεία στο παιδί και την οικογένειά του, όπως και σε όλο τον κόσμο που αισθάνθηκε την αδυναμία των γονιών που με τόση αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια ζήτησαν την βοήθεια της Μητρόπολής μας. Ας είναι η τελευταία περιπέτεια που θα αντιμετωπίσει στη ζωή του. Μια κοινωνία ενωμένη δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και τα Χανιά για ακόμα μία φορά απέδειξαν ότι γίνονται ανίκητη αγκαλιά που κλείνει μέσα της την αγάπη!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και την πίστη σας στο φιλανθρωπικό έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας! Πάντοτε θα είμαστε δίπλα σε κάθε έκτακτη ιατρική περίπτωση. Ακόμα και όταν οι δυνάμεις μας δεν το επιτρέπουν ή το χρονικό περιθώριο δεν υπάρχει έχοντας εσάς δίπλα μας ξέρουμε ότι μαζί θα τα καταφέρουμε! Μαζί δίνουμε ανακούφιση σε όσους δοκιμάζονται!

Σημ.: Εάν κάποιος επιθυμεί μπορεί να παραλάβει την απόδειξη της τραπεζικής δωρεάς του από τα γραφεία μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια