Μαραθώνιος Κρήτης: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα επίσημα αποτελέσματα

Χανιά
Μαραθώνιος Κρήτης: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα επίσημα αποτελέσματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι φωτογραφίες των συμμετεχόντων είναι συνολικά πάνω από 5.000

Αναρτήθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα του Μαραθωνίου Κρήτης από την Οργανωτική Επιτροπή, διαδικτυακά.

Οι δρομείς του Μαραθωνίου, των 10 χλμ. και των 5 χλμ. έχουν τη δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματός τους και δωρεάν τις φωτογραφίες του αγώνα με τον χρόνο τερματισμού τους, επιλέγοντας τον παρακάνω σύνδεσμο – μενού:

crete-marathon.gr

Οι συμμετέχοντες στα 2,5χλμ. έχουν τη δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματός τους, επιλέγοντας το σχετικό μενού.

Αποτελέσματα αγώνων 2019: «Αναζητήστε: το αγώνισμα και το όνομα ή τον αριθμό συμμετοχής σας. Πατήστε πάνω στο όνομα και δείτε τα στατιστικά στοιχεία της συμμετοχής σας, πάρτε το δίπλωμα και τις φωτογραφίες του τερματισμού σας».

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν και είναι στη διάθεση των συμμετεχόντων είναι συνολικά πάνω από 5.000.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί την Τροχαία Χανιών, τους Κριτές των αγώνων, τον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων, τους Εθελοντές και Εθελοντικούς φορείς και ιδιαίτερα τον Σύλλογο Κλασικής Μοτοσυκλέτας, τους Επαγγελματίες και τους Δημότες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, για την υποστήριξη των αγώνων και όλους τους συμμετέχοντες για την τιμητική για τον αγώνα μας συμμετοχή τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News