Απίστευτο τροχαίο λόγω... μέλισσας

Χανιά
Απίστευτο τροχαίο λόγω... μέλισσας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδηγός αγροτικού έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε με ΙΧ

Ο οδηγός και συνοδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου δέχονται τις πρώτες βοήθειες από γιατρό του ΕΚΑΒ λίγο πριν παραληφθούν από ασθενοφόρα για τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο.

Ήταν λίγο μετά τις 11 και μισή το πρωί στον επαρχιακό δρόμο Χανίων – Αλικιανού. Ο οδηγός αγροτικού αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο όταν την προσοχή του απέσπασε μια μέλισσα!

Ο οδηγός του αγροτικού που επέστρεφε από τα Χανιά στο Φουρνέ, υπέστη ελαφρά τραύματα ενώ εκτός κινδύνου νοσηλεύονται η οδηγός και ο συνοδηγός του επιβατικού αυτοκινήτου.

Ο Μάιος άρχισε με ένα τραγικό τροχαίο στην εθνική οδό Χανίων Ρεθύμνου κοντά στο Πλατάνι, που στοίχισε τη ζωή δύο μοτοσικλετιστών 21 και 51 ετών ενώ η συνεπιβάτης του ενός γλίτωσε με τραύματα.

Ανήμερα της Πρωτομαγιάς ένας 22χρονος τραυματίστηκε μετά από πρόσκρουση του αυτοκινήτου του σε σταθμευμένο όχημα στο Βαμβακόπουλο, δυο ακόμη άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο στη Νερατζιά ενώ πριν από τρεις ημέρες κατέληξε μετά από νοσηλεία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων μια 63χρονη που το Μεγάλο Σάββατο είχε παρασυρθεί από δίκυκλο κοντά στην πλατεία 1866.

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News