Το 100% Hotel Workshop Tour επισκέπτεται την Κρήτη

Χανιά
Το 100% Hotel Workshop Tour επισκέπτεται την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξενοδοχεία Μπουτίκ: Κερδίζει συνεχώς έδαφος η νέα τάση τουρισμού

Μια συνολική εμπειρία που δεν αφορά στην πολυτέλεια, αλλά στην αυθεντικότητα της διαμονής και της παροχής υπηρεσιών αποτελούν τα ΒOUTIQUE HOTEL που ολοένα και περισσότερο αναπτύσσονται την τουριστική αγορά.

Στο 100% HOTEL WORKSHOP TOUR που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Χανιά, παρουσιάστηκαν όλες οι νέες τάσεις διακόσμησης, φιλοσοφίας και αρχιτεκτονικής μελέτης για τα ξενοδοχεία Boutique.

Τα ΒOUTIQUE HOTE ταιριάζουν απόλυτα με τα χαρακτηριστικά του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας υποστηρίζουν γνώστες της νέας τάσης στον τουρισμό.

Όπως δήλωσε ο κ. Αντωνάκος, Εκπρόσωπος διοργανώτριας εταιρίας Hotel Workshop Tour, «Πιστεύουμε ότι στην Κρήτη και ιδιαίτερα στα Χανιά η έννοια του Boutique Hotel είναι κάτι που έχει μια διείσδυση αξιόλογη και έχει και περιθώρια ακόμη περισσότερης ανάπτυξης».

Με την αύξηση των ταξιδιωτών τα τελευταία χρόνια λόγω των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους αλλά και της ανάγκης περισσότερου κόσμου να ταξιδέψει, τα ξενοδοχεία μπουτίκ άρχισαν δειλά αλλά σταθερά να καταλαμβάνουν ένα σημαντικό μερίδιο στην αγορά.

Όπως και σε κάθε σταθμό, η εμπειρία του Workshop στην Κρήτη θα ολοκληρωθεί με την παρουσία σημαντικών εταιρειών που αφορούν την ξενοδοχειακή αγορά. Η αντίστοιχη διοργάνωση για το Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Μαΐου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News