Η απάντηση Πολάκη στη Νέα Δημοκρατία για την υπόθεση Κυμπουρόπουλου

Χανιά
Η απάντηση Πολάκη στη Νέα Δημοκρατία για την υπόθεση Κυμπουρόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα Χανιά ,στο πλευρό του πρωθυπουργού την Παρασκευή και ο Υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης

Το έργο της κυβέρνησης είναι η έμπρακτη συγνώμη προς τον ελληνικό λαό, είπε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κληθείς χθες το βράδυ να σχολιάσει την πρόταση μομφής που θα καταθέσει η Νέα Δημοκρατία σε βάρος του με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Γεύση από την τοποθέτηση που θα κάνει στη Βουλή κατά την κατάθεση της πρότασης μομφής εναντίων του από τη Νέα Δημοκρατία έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Εξερχόμενος του εθνικού σταδίου Χανίων μετά το τέλος της ομιλίας του Πρωθυπουργού ο κ. Πολάκης είπε ότι η ομιλία του Πρωθυπουργού ήταν η καλύτερη απάντηση σε όλους όσοι έριξαν χολή και δηλητήριο και μιλούν σαν να είναι κυβέρνηση σε αναμονή.

Ο αναπληρωτής υπουργός υγείας κληθείς να απαντήσει για ποιο λόγο δεν ζήτησε συγνώμη από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο είπε ότι η συγνώμη είναι προς τον ελληνικό λαό και είναι έμπρακτη.

Έκανε δε αναλυτική αναφορά στα μέτρα κοινωνικής στήριξης που ελήφθησαν από το Υπουργείο Υγείας .

Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιτέθηκε κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή Στέλου Κυμπορόπουλου που ανέφερε πως δεν θέλησε ποτέ μόρια, επιδόματα και χάρες αλλά διεκδικεί ίσες ευκαιρίες.

Ο Π. Πολάκης απάντησε λέγοντάς του πως αν “διεκδικούσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι : (όπως δικαιουσουν ως ΑΜΕΑ) ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ να λες αυτά που λες!!!".

Στα Χανιά για την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα βρέθηκε χθες και ο Υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η διαδικασία παραχώρησης του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στο δήμο Χανίων έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Αναφορικά με την μετεγκατάσταση του στρατοπέδου ο κ. Αποστολάκης είπε ότι θα γίνει σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Στη Βουλή μεταφέρει η Ν.Δ. το πεδίο σύγκρουσης με την κυβέρνηση την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς την ημέρα της επαναλειτουργίας της θα καταθέσει τόσο την προαναγγελθείσα πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη, όσο και την τροπολογία για την κατάργηση της μείωσης του αφορολογήτου που προανήγγειλε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 Ο Υπουργός Άμυνας τόνισε ότι η μετεγκατάσταση του στρατοπέδου θα γίνει σε πολύ πιο σύντομο χρόνο από ότι αρχικά εκτιμήθηκε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News