Έκαναν «τσακωτό» 39χρονο με κάνναβη

Χανιά
Έκαναν «τσακωτό» 39χρονο με κάνναβη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έλεγχος αποκάλυψε 4 συσκευασίες κάνναβης

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω με 334 γραμμάρια κάνναβης 39χρονος στα Χανιά. Οι αστυνομικοί πραγματοποιώντας έλεγχο το απόγευμα της Παρασκευής εντόπισαν τις 4 συσκευασίες κάνναβης αλλά και 80 ευρώ.

Aναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (03.05.2019) το απόγευμα στα Χανιά, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) του Τμήματος Τροχαίας Χανίων, 39χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας χθες (03.05.2019) το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 39χρονο. 

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του  και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 334 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ ως προερχόμενο από την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών .

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News