Τροχαίο στο Πλατάνι: «Έβαλ’ ο Θεός σημάδι…» τον 57χρονο - Έκκληση για αίμα για την 52χρονη

Χανιά
Τροχαίο στο Πλατάνι: «Έβαλ’ ο Θεός σημάδι…» τον 57χρονο - Έκκληση για αίμα για την 52χρονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων η 52χρονη επιζήσασα του τροχαίου δυστυχήματος

Έκκληση για αίμα απευθύνει η Λέσχη Κλασικής Μοτοσυκλέτας Χανίων για την 52χρονη γυναίκα, η οποία ενεπλάκη στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς στον παλαιό κόμβο της Σούδας και συγκεκριμένα στην περιοχή Πλατάνι.

Η 52χρονη νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων. Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Ζουρίδη, η τραυματίας «δεν είναι διασωληνωμένη, όμως έχει σοβαρές ορθοπεδικές βλάβες».

Όπως ανέφερε ο κ. Ζουρίδης στο neakriti.gr, η 52χρονη, από την πρώτη στιγμή που εισήχθη στο νοσοκομείο είχε απώλεια αίματος και για το λόγο αυτό δεν κατέστη εφικτό να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τον κ. Ζουρίδη, η 52χρονη θα υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση των τραυμάτων της, αφότου σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της.

Έκκληση για αίμα

Για το λόγο αυτό δημόσια έκκληση για αίμα, με ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook, απευθύνει η Λέσχη Κλασικής Μοτοσυκλέτας Χανίων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση, υπάρχει ανάγκη από 7 φιάλες αίμα για την 52χρονη τραυματία.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση: «Η αιμοδοσία είναι ανοικτή Παρασκευή 09:00-14:00 & 17:00-20:00, Σάββατο 09:00-14:00, Κυριακή 09:00-14:00 για όποιον θέλει να πάει να δώσει αίμα. Αν έχετε φιάλες στην κάρτα σας μπορείτε να πάτε και εκτός ωραρίου».

«Έβαλ’ ο Θεός σημάδι…»

Συγκινούν οι αναρτήσεις της Λέσχης Κλασικής Μοτοσυκλέτας Χανίων στο Facebook, της οποίας ήταν μέλος ο 57χρονος Ευτύχης Μαυρεδάκης, ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία στο τροχαίο δυστύχημα της 1ης Μαΐου.

Όπως αναφέρεται στις λεζάντες που συνοδεύουν τις φωτογραφίες που αναρτά η Λέσχη:

«1 Μαΐου 2019 ...η μέρα που χάσαμε τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα σε τροχαίο τον φίλο μας, τον ανθρωπο μας τον Ευτύχη Μαυρεδάκη... μία μαύρη μέρα για τη λέσχη μας...πάντα πρόθυμος πάντα πρόσχαρος δεν είχε κανείς να πει κακή κουβέντα για σένα, Αιωνία σου η μνήμη αδερφέ μας».

Ενώ, σε νωρίτερη ανάρτηση οι διαχειριστές της σελίδας έγραψαν:

«το τραγικό τροχαίο σήμερα στην εθνική οδό μας χτύπησε στην καρδιά της λέσχης μας… ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ».

Σημειώνεται ότι και ο, μόλις 21 ετών, Σταμάτης Σπαντιδάκης άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά το τροχαίο δυστύχημα στο Πλατάνι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News