Χανιά

Ομιλία Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη

Στο κοινό της Κρήτης πρόκειται να απευθυνθεί ο Πρωθυπουργός

Στο Κλειστό Γυμναστήριο του Εθνικού Σταδίου Χανίων πρόκειται να δώσει ομιλία ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα μιλήσει την Παρασκευή 3 Μαΐου στις 19:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Εθνικού Σταδίου Χανίων.

Η επίσημη περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στο νησί, μετά την ολιγοήμερη ανάπαυλα με την οικογένειά του στα νότια παράλια της Κρήτης, αρχίζει μεθαύριο Πέμπτη το πρωί. Αν και ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε επισκέψεις μόνο σε Ρέθυμνο και Λασίθι, αποφασίστηκε μετάβαση του πρωθυπουργού και στο Ηράκλειο για τα εγκαίνια των οδικών αξόνων Ηρακλείου-Μεσαράς και Χερσονήσου-Γουβών. Προβλέπεται επίσης να εγκαινιάσει και τη γέφυρα του Χαμεζίου.

Στα Χανιά ο Αλέξης Τσίπρας θα φτάσει την Παρασκευή. Είναι πιθανό να επισκεφτεί περιοχές στις οποίες εκτελούνται έργα αποκατάστασης από τις καταστροφές που προκάλεσαν τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα του Φεβρουαρίου, κάτι όμως που αναμένεται να οριστικοποιηθεί σήμερα από το γραφείο του.

Το βέβαιο είναι ότι το απόγευμα της Παρασκευής, στις 7:30, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σε συγκέντρωση του “ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία” στο κλειστό γυμναστήριο του Εθνικού Σταδίου Χανίων, με κεντρικό σύνθημα «Έχουμε τη δύναμη, δε γυρίζουμε πίσω».

Σχόλια