Θρηνεί το Πολυτεχνείο για την 22χρονη Κωνσταντίνα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Χανιά
Θρηνεί το Πολυτεχνείο για την 22χρονη Κωνσταντίνα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονισμένοι φοιτητές και καθηγητές από το χαμό της 22χρονης

Για δεύτερη φορά το Πολυτεχνείο Κρήτης θρηνεί το χαμό φοιτήτριας αφού μετά τη Στέλλα που σκοτώθηκε σε τροχαίο τον Αύγουστο του 2017 κοντά στη Σχολή, ακολούθησε ο χαμός της 22χρονης Κωνσταντίνας που έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα σε δυστύχημα στο δρόμο Ηρακλείου – Μοιρών.

Η Κωσταντίνα ήταν φοιτήτρια της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης και είχε πολλά όνειρα για το μέλλον που «έσβησαν» όταν «κόπηκε» το νήμα της ζωής της.

Συγγενείς, φίλοι, συμφοιτητές και καθηγητές δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η 22χρονη φοιτήτρια δεν περάσει ποτέ ξανά το κατώφλι της Σχολής και θα ξανακαθίσει ποτέ στα έδρανα.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή των Βαΐων, 21 Απριλίου 2019, στις 11:30πμ, στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μασταμπά στο Ηράκλειο όπου η οικογένεια και οι φίλοι της θα πουν το τελευταίο αντίο.

Δείτε την με ανάρτηση του καθηγητή κ.Πουλιέζου ο οποίος έιναι συγκλονισμένος από την απώλεια:

Ανακοίνωση εξέδωσε και το προσωπικό του ΠΑΓΝΗ στην οποία αναφέρεται:

"Ακόμη μια θλιβερή μέρα για το ΠαΓΝΗ σήμερα, καθώς η 21χρονη κόρη συναδέλφων τραυματίστηκε σε τροχαίο, θανάσιμα. Όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για το άδικο και τραγικό γεγονός και συμπαραστέκεται ηθικά στους συνάδελφους Αλέκο Δαγαλάκη και Αναστασία Ουλαπτσιόγλου.Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Κυριακή 21.04.2019 και ώρα 11:30 π.μ στην Παναγίτσα στο Μασταμπά. 

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συναδέλφους και την οικογένεια τους. Καλό ταξίδι Κωνσταντίνα". 

Το τραγικό τροχαίο

Μία 22χρονη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα του Σαββάτου στο 3ο χιλιόμετρο Ηρακλείου – Μοιρών και ένας 20χρονος άντρας που βρισκόταν μέσα στο ίδιο αυτοκίνητο, μάχεται για τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 5:20 όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε σε ένα στηθαίο.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ για τους τραυματίες, ωστόσο για την άτυχη κοπέλα ήταν ήδη αργά. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο εφημερεύον νοσοκομείο, ενώ για το δυστύχημα αυτό κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. 

Η κατάσταση της υγείας του άντρα 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άντρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Φέρει τραύματα στο κεφάλι και βρίσκεται προληπτικά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, δε έχει όμως διασωληνωθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News