default-image

Έκρυβαν στην αποθήκη ένα κιλό κάνναβη

Χανιά
Έκρυβαν στην αποθήκη ένα κιλό κάνναβη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο άνδρες 33 ετών Ελληνικής καταγωγής συνελήφθησαν σήμερα με την κατηγορία κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Καλά κρυμμένη σε αποθήκη έκρυβαν ένα κιλό κάνναβη δύο άνδρες στα Χανιά.

Μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικού του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών το πρωί στις οικείες και των δύο 33χρονων, εντοπίστηκε η κάνναβη, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.

Οι άνδρες συνελήφθησαν και με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.  

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση από της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, δύο (2) ημεδαποί, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στα ΧανιάΚατασχεθήκαν περισσότερο από 1 κιλό κάνναβη

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ

Συνελήφθησαν, σήμερα (15.04.2019) το πρωί στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, δύο 33χρονοι ημεδαποί κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σήμερα (15.04.2019) οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο ημεδαποί και πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες τους και σε αποθήκη όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 1 κιλό και πενήντα ένα (51) γραμμάρια κάνναβης,
  • 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
  • 1 μεταλλικός τρίφτης και
  • το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News