default-image

Δέκα μήνες φυλάκιση για τους Γερμανούς που κατέβασαν την Ελληνική Σημαία στα Χανιά

Χανιά
Δέκα μήνες φυλάκιση για τους Γερμανούς που κατέβασαν την Ελληνική Σημαία στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα όπου τους επιβλήθηκε και η ποινή φυλάκισης

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασαν σήμερα οι δύο νεαροί άνδρες, οι οποίοι κατέβασαν την Ελληνική Σημαία και ύψωσαν μία Γερμανική στην περιοχή του Σταυρού.

Πρόκειται για δύο νεαρούς Γερμανούς άνδρες, οι οποίοι χαρακτήρισαν την κίνησή τους αυτή ως απερισκεψία, ωστόσο δεν κατάφεραν να πείσουν το δικαστήριο, οπότε και τους επιβλήθηκε η ποινή των δέκα μηνών.

Συγκεκριμένα οι δύο 23χρονοι Γερμανοί κατέβασαν την Ελληνική Σημαία το απόγευμα της Κυριακής στον Σταυρό Χανίων, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους τους περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Σήμερα πέρασαν το κατώφλι του Εισαγγελέα, σύμφωνα με τον ιστότοπο Flashnews.gr, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ο οποίος τους απήγγειλε την κατηγορία της προσβολής δημοσίων συμβόλων κατά συναυτουργία και έπειτα παραμέφθηκαν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Το δικαστήριο τους επέβαλε την ποινή δέκα μηνών με τριετή αναστολή, ενώ στην απολογία τους είχαν αναφέρει ότι στη Γερμανία συνηθίζεται όταν κάνουν ορειβασία και πατάνε μία κορυφή να τοποθετούν τη σημαία τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο νεαροί αύριο Τρίτη, αναμένεται να επιστρέψουν στη χώρα τους, όπου θα αντιμετωπίσουν και επιπτώσεις από την καταδίκη τους από το Ελληνικό δικαστήριο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News