default-image

Αποκόρωνας: Τι έδειξε η νεκροψία για την 39χρονη μητέρα που έκανε «βουτιά»στο κενό

Χανιά
Αποκόρωνας: Τι έδειξε η νεκροψία για την 39χρονη μητέρα που έκανε «βουτιά»στο κενό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναίκα έπεσε στο κενό, αφήνοντας ορφανά τα 3 της παιδιά

Συγκλονίζει την κοινωνία του Αποκόρωνα στα Χανιά ο τραγικός θάνατος μιας 39χρονης, μητέρας τριών παιδιών, που αργά χθες το βράδυ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της. Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος την οικογένεια της ενώ βαρύ ήταν σήμερα το κλίμα σε ολόκληρο τον Αποκόρωνα.

Στα 39 της χρόνια, μητέρα τριών παιδιών έκανε βουτιά θανάτου από το μπαλκόνι του σπιτιού της στο Τζιτζιφέ Αποκορώνου. Το τραγικό δυστύχημα συνέβη χθες τα μεσάνυχτα κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες με τον ιατροδικαστή Κρήτης Αντώνη Παπαδομανωλάκη να αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η 39χρονη βγήκε στο μπαλκόνι και η πτώση της στο κενό της προκάλεσε βαριά τραύματα που οδήγησαν στο θάνατο της. Ο σύζυγος της,την βρήκε μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Ασθενοφόρο παρέλαβε τη σωρό της άτυχης γυναίκας και την μετέφερε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.  Ο Ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης ο οποίος διενήργησε σήμερα τη νεκροψία νεκροτομή, στο πόρισμα του διαβεβαιώνει ότι η 39χρονη, δεν έφερε ίχνη πάλης, ούτε διαπιστώθηκε επίδραση δύναμης από τρίτους.

«Ο θάνατος επήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κάκωση σπλάχνων, θώρακος και κοιλίας» ,ανέφερε ο κ. Παπαδομανωλάκης,  μεταξύ άλλων στην ΚΡΗΤΗ TV και την Βικυ Παπαδογιαννάκη.

Ανείπωτος ο πόνος για τους γονείς ,τα αδέλφια και τον σύζυγο της 39χρονης, με πιο τραγικές φιγούρες τα παιδιά της , δύο αγόρια 12 και 17 ετών και μια κόρη 19 ετών, που αδυνατούν να πιστέψουν πως δε θα αντικρίσουν ξανά την πολυαγαπημένη τους μητέρα.

Το απόγευμα η 39χρονη οδηγείται στην τελευταία της κατοικία σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

Η οικογένεια της ,φίλοι και συγχωριανοί της, θρηνούν  τον πρόωρο και τόσο άδικο χαμό της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News