Χανιά

Εκδηλώσεις

«Let's Do It Greece 2019»: Φοράμε γάντια και αθλητικά για να καθαρίσουμε παραλίες

Κυριακή, 7 Απριλίου 2019, 10:00 πμ, Πλατανιά

Εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού

Στην εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού «Let's Do It Greece 2019» συμμετέχει ο Δήμος Πλατανιά, στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών του δράσεων

Το «Let's Do It Greece 2019», θέτει ως στόχο τον πανελλαδικό, ταυτόχρονο συντονισμό εθελοντών για τη διεξαγωγή περιβαλλοντικών δράσεων καθαρισμού σε όσο το δυνατόν περισσότερες γωνιές της Ελλάδας. Ημερομηνία υλοποίησης της εν λόγω περιβαλλοντικής δράσης έχει οριστεί πανελλαδικά, η Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Στο πλευρό του Δήμου, στο πλαίσιο της φετινής εκστρατείας, συμμετέχουν μία σειρά από φορείς, σύλλογοι, σχολεία, εθελοντικές οργανώσεις και τοπικά συμβούλια, με στόχο να υπάρξει ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και όλων των πολιτών για τον καθαρισμό διαφόρων περιοχών του Δήμου.

Η δράση καθαρισμού στον Δήμο Πλατανιά θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής 7 Απριλίου στις 10.00 π.μ. (κοινή ώρα έναρξης) και τα σημεία που θα καθαριστούν (με τα σημεία συνάντησης και τους συνεργαζόμενους φορείς) είναι τα εξής:

1. Καθαρισμός πλατείας Πλατανιά και ευρύτερης περιοχής
Σε συνεργασία με: α) Πολιτιστικό - Αναπτυξιακό Σύλλογο Πλατανιά, β) Σύλλογο Επιχειρηματιών - Καταστηματαρχών Δήμου Πλατανιά “Ο Ιάρδανος”, γ) Περιβαλλοντική Ομάδα Γυμνασίου Πλατανιά και δ) Συμβούλιο Δ.Κ. Πλατανιά.
Σημείο Συνάντησης: Πλατεία Πλατανιά
Ώρα συνάντησης: 10:00

2. Καθαρισμός Παραλίας Ταυρωνίτη
Σε συνεργασία με: α) Πολιτιστικό Σύλλογο Ταυρωνίτη και β) Συμβούλιο Τ.Κ. Ταυρωνίτη.
Σημείο Συνάντησης: Μνημείο Ταυρωνίτη
Ώρα συνάντησης: 10:00 πμ

3. Καθαρισμός οικισμού – μονοπατιών Ραβδούχα
Σε συνεργασία με: α) Πολιτιστικό Σύλλογο Νεολαίας Ραβδούχα και β) Συμβούλιο Τ.Κ. Ραβδούχα.
Σημείο Συνάντησης: Πλατεία Ραβδούχα.
Ώρα συνάντησης: 10:00 πμ

Ο Δήμος Πλατανιά καλεί όλους τους πολίτες να στηρίξουν ενεργά την ανωτέρω εθελοντική πρωτοβουλία – συμμετέχοντας σε μία από τις προαναφερόμενες δράσεις καθαρισμού – έτσι ώστε όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα ότι η καθαριότητα και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια