Ο Μαραθώνιος Κρήτης σάς χρειάζεται - Δηλώστε εθελοντής τώρα!

Χανιά
Ο Μαραθώνιος Κρήτης σάς χρειάζεται - Δηλώστε εθελοντής τώρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εθελοντές είναι το πρόσωπο, το χαμόγελο και η ψυχή της Διοργάνωσης

Χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Κρήτη, και όχι μόνο, θα βρεθούν την Κυριακή 21 Απριλίου στα Χανιά για να λάβουν μέρος στον αγώνα που έγινε θεσμός, τον Μαραθώνιο Κρήτης.

Για το λόγο αυτό θα χρειαστούν και πολλοί εθελοντές οι οποίοι θα συμβάλλουν στην προσπάθεια για την άρτια διοργάνωση του Μαραθωνίου.

Στο πλαίσιο αυτό, η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Κρήτης 2019 και το Πρόγραμμα Εθελοντισμού με χαρά προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο να συμβάλλει για μία ακόμα χρονιά στη Διοργάνωση και να στηρίξει έμπρακτα τις αγωνιστικές εκδηλώσεις της εγγραφόμενος στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού.

Ο Μαραθώνιος της Κρήτης χρειάζεται την ενεργή παρουσία όλων για να στεφθεί με επιτυχία και να αποκτήσει τα χαρακτηριστικά όχι μόνο του αθλητικού αλλά και του κοινωνικού, πολιτιστικού και συμμετοχικού γεγονότος, τα οποία προσδοκά!

Ο 4ος Μαραθώνιος Κρήτης θα λάβει χώρα την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 και όλοι οι εθελοντές θα απασχοληθούν κατά τις πρωινές ώρες (07:00- 15:00).

Σε περίπτωση που θα συμμετάσχετε ως μέλος κάποιας εθελοντικής ομάδας- οργάνωσης η Οργανωτική Επιτροπή παρακαλεί, να συμπληρωθεί το όνομά της στο αντίστοιχο πεδίο ώστε να καταχωρηθείτε ομαδικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News