Χανιά

16 νέες προσλήψεις προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

Η προκήρυξη δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ - Τι θέσεις περιλαμβάνονται;

16 νέες θέσεις εργασίας προκηρύσσονται για το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος».

Μάλιστα, για τις 1.116 θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Φορείς του Υπουργείου Υγείας δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η προκήρυξη 2Κ/2019 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας των εν λόγω θέσεων.

Για το νοσοκομείο Χανιών, στην προκήρυξη περιλαμβάνονται:

- 1 θέση ΠΕ Διαιτολογίας

- 1 θέση ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων

- 4 θέσεις ΤΕ Νοσηλευτικής

- 2 θέσεις ΤΕ Ραδιολογίας – Ακτινολογίας

- 2 θέσεις ΔΕ Βοηθών Φαρμακείου

- 1 θέση ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων

- 1 θέση ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής

- 1 θέση ΔΕ Κλιβανιστή - Αποστειρωτή

- 3 θέσεις ΥΕ Μεταφορείς Ασθενών

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Σημειώνεται ότι κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας και μόνο κατηγορίας προσωπικού (Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή Υ.Ε.).

Για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης η υποβολή των αιτήσεων αρχίζει την Τρίτη 9 Απριλίου και λήγει την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 14:00.

Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης η υποβολή των αιτήσεων αρχίζει στις 2 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 17 Μαΐου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Σημειώνεται τέλος ότι το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια