Χανιά

Κώστας Γύπαρης: Υποψήφιος με Αρναουτάκη ο πρώην βουλευτής της ΝΔ

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κατεβαίνει ο πρώην αντινομάρχης

Έναν πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην αντινομάρχη συμπεριέλαβε ο Σταύρος Αρναουτάκης στο ψηφοδέλτιό του για την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Πρόκειται για τον Κώστα Γύπαρη, που θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Χανίων με τον Αρναουτάκη και όχι με τον επίσημο της Ν.Δ. Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη.

Η υποψηφιότητα του κ. Γύπαρη έχει κάνει αίσθηση αφού είχε υπάρξει υποψήφιος της Ντόρας Μπακογιάννη το 2010, ενώ σχεδόν είχε προαναγγελθεί.

Στο βιογραφικό του αναφέρει ότι είναι γεννημένος στην Ασή Γωνιά, ότι έχει μακρά διαδρομή στον τραπεζικό κλάδο ως διευθυντής αλλά και στα πολιτικά-αυτοδιοικητικά και κοινωνικά δρώμενα των Χανίων, ενώ ακολουθούν οι εξής ιδιότητες: «πρώην βουλευτής Χανίων Νέας Δημοκρατίας, πρ. γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, πρ. αντινομάρχης Χανίων, πρ. διευθυντής Εθνικής Τράπεζας Χανίων, μέλος της ΝΟΔΕ Χανίων, πρώην πρόεδρος της ΕΚΟ Τραπεζοϋπαλλήλων Νομού Χανίων της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής νομού Χανίων με τη Νέα Δημοκρατία».

Σχόλια