ΚΚΕ: Ευθύνες στην κυβέρνηση για τις καταστροφές στα Χανιά

Χανιά
ΚΚΕ: Ευθύνες στην κυβέρνηση για τις καταστροφές στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωβουλευτής εκτιμά ότι το Ταμείο Αλληλεγγύης της ΕΕ δε θα εγκρίνει αποζημιώσεις

Ευθύνες στην κυβέρνηση και στις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων και για τακτικές που δεν αποζημιώνουν τους πληγέντες από τις καταστροφές στα Χανιά επέρριψαν τα στελέχη του ΚΚΕ, παρουσιάζοντας τις θέσεις τους για την αντιπλημμυρική προστασία.

Ο ευρωβουλευτής του κόμματος Κώστας Παπαδάκης εκτίμησε ότι ούτε το ταμείο αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα εγκρίνει αποζημιώσεις για τις καταστροφές που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα στις περιουσίες πολιτών.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης της Λαϊκής Συσπείρωσης Μανόλης Συντιχάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι η αντιπλημμυρική θωράκιση δεν αποτελεί επιλέξιμο έργο λόγω του ότι δεν αποφέρει κέρδη.

Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης σχολιάζοντας την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας επικαλέστηκε οδηγία στην οποία αναφέρεται ότι δεν είναι μεγάλης σημασίας για αραιοκατοικημένες περιοχές.

Τα στελέχη του ΚΚΕ κάλεσαν τους πολίτες να καταδικάσουν τις πολιτικές της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News