Δίνουν το όνομα του 10χρονου Ανδρέα σε δρόμο της Κρήτης

Χανιά
Δίνουν το όνομα του 10χρονου Ανδρέα σε δρόμο της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Πέμπτη,21 Μαρ 2019, 11:30
Οδός Λάμπρου Κωνσταντάρα έως την Ευάγγελου Νικολούδη
«Το Χαμόγελο Του Παιδιού» συνεχίζει να προσφέρει χαρά σε όλα τα παιδιά της χώρας

Μία συγκινητική και σπουδαία κίνηση πραγματοποιείται από το Δήμο Χανίων στη μνήμη του μικρού Ανδρέα, του 10χρονου παιδιού που ίδρυσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και μετά από τόσα χρόνια κανείς από εμάς δεν τον έχει ξεχάσει.

Ο Δήμος Χανίων, λοιπόν, αναγνωρίζοντας το έργο του Οργανισμού και την πραγματοποίηση του οράματος του μικρού Ανδρέα, για το χαμόγελο του κάθε παιδιού, αποδίδει φόρο τιμής  στον 10χρονο ιδρυτή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» ονομάζοντας μια οδό της πόλης σε οδό «Ανδρέα Κ. Γιαννόπουλου».

Η τελετή ονοματοδοσίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 11:30. Η οδός ξεκινάει από την Λάμπρου Κωνσταντάρα έως την Ευάγγελου Νικολούδη και είναι παράλληλη της οδού Μιχαήλ Μεφα. Θα μετονομαστεί σε οδό «Ανδρέα Κ. Γιαννόπουλου».

Τα αποκαλυπτήρια θα κάνει ο αξιότιμος Δήμαρχος Χανίων κος Βάμβουκας. Θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση.

Έως τις 19 Μαρτίου όσοι επιθυμούν να δώσουν το «παρών», πρέπει να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους.

Υπεύθυνη Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Χανίων: Κα Μαυροκεφαλίδου Ελένη, τηλέφωνο: 28210 73000.

Ποιο είναι «Το Χαμόγελο Του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν απευθύνεται σε κάποιους, δεν ανήκει σε λίγους. Απευθύνεται σε όλα τα παιδιά και ανήκει σε όλους αυτούς που μοιράζονται το ίδιο Όραμα και Αξίες: Φροντίδα, Αξιοπρέπεια και Ισότητα για κάθε παιδί στη χώρα μας.

«Το Χαμόγελο Του Παιδιού» ανήκει και σε όλους εσάς που συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια ώστε κάθε παιδί να έχει όσα δικαιούται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News