Το όραμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης Γιώργου Πιαγκαλάκη

Χανιά
Το όραμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης Γιώργου Πιαγκαλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο μοντέλο διοίκησης οραματίζεται ο κ. Πιαγκαλάκης

Ένα νέο μοντέλο διοίκησης της Περιφέρειας με λαϊκές συνελεύσεις και δημοκρατικές μορφές συλλογικής οργάνωσης προτείνει μέσα από τη διακήρυξη του ο συνδυασμός "Ανυπόταχτη Κρήτη" και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Πιαγκαλάκης .

Όπως σημείωσε ο κ.Πιαγκαλάκης "Εμείς ουσιαστικά χαράζουμε μια πολιτική με βάσει τις δυνατότητες της εποχή μας, όπου παράγεται ένας τεράστιος πλούτος αλλά ουσιαστικά τον νέμεται μια μειοψηφία και καταθέτουμε ένα πρόγραμμα πάλης το οποίο θα απαντά στις καθημερινές αγωνίες του νεολαίου, του εργαζόμενου, του άνεργου, του αγρότη, του συνταξιούχου, του μικρομεσαίου". 

Η "Ανυπόταχτη Κρήτη" αντιτίθεται στον "Κλεισθένη" και στο παλιό μοντέλο λειτουργίας των δήμων και των περιφερειών ενώ συγκρούεται με όλα τα χαρακτηριστικά θεσμικής οργάνωσης του κράτους. Θεωρεί δε ότι οι πολιτικές της περιφερειακής αρχής είναι ανάλογες αυτών που επιβάλλονται από την κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όπως αναφέρει ο κ.Πιαγκαλάκης: "Αυτό που εμείς τονίζουμε είναι ότι η αντιλαϊκή πολιτική ουσιαστικά συνεχίζεται …Το απότοκο είναι αυτά που ζήσαμε τον τελευταίο μήνα που είναι η συνέπειες των πολιτικών που εφαρμόζονται".

Όπως τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης επικεφαλής του συνδυασμού Ανυπόταχτη Κρήτη Γιώργος Πιαγκαλάκης , η ανάπτυξη του νησιού αποτυπώνεται στην κοινωνική ευημερία και τη δυνατότητα του λαού να έχει πρόσβαση στα βασικά κοινωνικά αγαθά.

Η Ανυπόταχτη Κρήτη στοχεύει στην κατάκτηση της δική της φωνής μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και στην εκλογή συμβούλων που όπως αναφέρουν τα στελέχη του συνδυασμού θα έχουν το βλέμμα στραμμένο έξω από αυτό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News