Υποψήφιος στα Χανιά ο Κώστας Πρωτοπαδάκης

Χανιά
Υποψήφιος στα Χανιά ο Κώστας Πρωτοπαδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποψήφιος με το συνδυασμό του Γρηγόρη Αρχοντάκη θα είναι ο Κώστας Πρωτοπαπαδάκης

Με ανακοίνωσή του ο κ. Πρωτοπαπαδάκης διευκρινίζει ότι στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αρχοντάκης για τον Δήμο Χανίων.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Η περίοδος που διανύουμε αλλά και αυτή που ακολουθεί – με χρονικό ορόσημο τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου - αποτελεί μια περίοδος δομικών αλλαγών, μεγάλων προκλήσεων αλλά και ευκαιριών για την πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση και τους πολίτες.

Προς αυτή την κατεύθυνση συμβάλει και το νέο θεσμικό πλαίσιο του «Κλεισθένη» το οποίο διαμορφώνει - όχι μόνο μια νέα πραγματικότητα σε επίπεδο εκλογικών διαδικασιών αλλά και - ένα διαφορετικό μοντέλο οργάνωσης και λειτουργίας των Δήμων, το οποίο οφείλει να έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τη σύνθεση, τη συνεργασία και την αποτελεσματικότητα.

Ειδικά για το Δήμο Χανίων, ο «Κλεισθένης» συνιστά - εκτός από μια τεράστια πρόκληση - και μια μεγάλη «μάχη», η οποία δεν χωρίζει, αντίθετα ενώνει σ’ ένα κοινό στόχο: στην αξιοποίηση των ευκαιριών για τη διαμόρφωση ενός Δήμου αποκεντρωμένου, αναπτυξιακά δυναμικού και σύγχρονου που θα δίνει έμφαση στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών μέσα από την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και στην αποτελεσματικότητα των δημοτικών δράσεων, με διαφάνεια, λογοδοσία και χωρίς εξαρτήσεις από κόμματα και τοπικούς παραγοντισμούς.

Για να γίνει αυτό πράξη, ο Δήμος μας χρειάζεται συστηματική δουλειά, επεξεργασμένο σχέδιο και προτάσεις μα πάνω απ’ όλα, χρειάζεται ανθρώπους με όραμα, γνώση, εμπειρία και ικανότητες για να αντιμετωπίσουν τα υφιστάμενα προβλήματα και να συμβάλλουν ουσιαστικά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη που έχει ανάγκη ο Δήμος Χανίων.

Με γνώμονα τα παραπάνω και με συναίσθηση της ευθύνης που μου αναλογεί εκ της ιδιότητας του Πολίτη - και με οδηγό πάντα τις αξίες και τις αρχές μου – ανακοινώνω την απόφαση μου να συστρατευθώ ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Χανίων, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Γρηγόρη Αρχοντάκη, ενός άνθρωπου που έχει μάθει να «μιλάει» με έργα και όχι με λόγια, που ξέρει να διεκδικεί και να πετυχαίνει τους στόχους που θέτει και το κυριότερο έχει αποδείξει πως μπορεί να λαμβάνει δύσκολες αποφάσεις, παραμερίζοντας το όποιο προσωπικό ή πολιτικό κόστος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News