Χανιά

Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο αντίο στον 61χρονο που «κατάπιε» χείμαρρος στον Εμπρόσνερο

Θρήνος για το 5ο θύμα της κακοκαιρίας στην Κρήτη

Σε κλίμα οδύνης οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στις 3 το απόγευμα της Τετάρτης στον Εμπρόσνερο Αποκόρωνα ο Βαρδής Βαρδάκης, ο οποίος «χάθηκε» στα ορμητικά νερά του Βατουδιάρη.

Τραγικές φιγούρες η γυναίκα και τα πέντε παιδιά του, που έχασαν τον πατέρα τους από τη μια στιγμή στην άλλη και μένουν ορφανά.

Το 5ο θύμα της κακοκαιρίας

Πρόκειται για το 5ο θύμα της κακοκαιρίας στην Κρήτη που μετρά τις «πληγές» της καθώς εκτός από τον 61χρονο κτηνοτρόφο που παρασύρθηκε στον Εμπρόσνερο, πριν από μερικές ημέρες στα ορμητικά του Γεροποτάμου «χάθηκαν» 4 ψυχές.

To τραγικός τέλος για το 5ο θύμα της κακοκαιρίας «γράφτηκε» το μεσημέρι της Τρίτης όταν ο άτυχος 61χρονος εντοπίστηκε κοντά στις όχθες το ποταμού, ανάμεσα σε Βρύσες και Γεωργιούπολη. Η ορμή του νερού ήταν τόσο έντονη που παρέσυρε τον άτυχο άντρα χιλιόμτερα μακριά από το σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη του.

Το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του κτηνοτρόφου:

Ο 61χρονος πατέρας 5 παιδιών εθεάθη για τελευταία φορά τη Δευτέρα οπότε και τον είδαν πάνω στην καρότσα του αυτοκινήτου του να καλεί για βοήθεια λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του. Ακολούθησε μια γιγαντιαία επιχείρηση με πυροσβέστες, άνδρες της ΕΜΑΚ, δύτες ακόμα και απλούς πολίτες που «σάρωσαν» κάθε δυνατό σημείο. Το μεσημέρι της Δευτέρας εντοπίστηκε το αγροτικό του 61χρονου και δυστυχώς ένα 24ωρο μετά την εξαφάνισή του, κάθε ελπίδα «χάθηκε» για τον κτηνοτρόφο με τον εντοπισμό της σορού.

Σχόλια