Χανιά

“Ο Μαραθώνιος της Κρήτης βρίσκεται σε "Πράσινη Αποστολή”

Η Οργανωτική Επιτροπή του «4ουΜαραθώνιου Κρήτης» ο οποίος θα διεξαχθεί στις 21Απριλίου 2019 και είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Κισσάμου & Σελίνου Ειρηναίου Γαλανάκη, προχωρά στην υλοποίηση της δεύτερης φάσης του προγράμματος των περιβαλλοντικών του δράσεων, με στόχο την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης της Περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών και τη συμμετοχή τους σε δράσεις που αφορούν στην προστασία και τη διατήρηση της Βιοποικιλότητας της Κρήτης, με το σύνθημα: “Συμμετέχω – Τρέχω – Προστατεύω και Δενδροφυτεύω”.

Στο πλαίσιο της 2ης φάσης της δεντροφύτευσης στο Δήμο Αποκόρωνα την Παρασκευή 1 Μαρτίου και στον Δήμο Κισσάμου την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, με την συμμετοχή των σχολικών μονάδων των Δήμων, προσκαλεί όλους όσους το επιθυμούν να συμμετέχουν και τους ενημερώνει ότι για την δεντροφύτευση στο Δήμο Κισσάμου την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, λεωφορείο με τη χορηγία του ΚΤΕΛ Χανίων θα αναχωρήσει στις 09:00 το πρωί από την πλατεία Δημοτικής αγοράς.

Το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος στέλνει μέσω του 98.4 η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Λίνα Λεκατσά.

«Έλα ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ..! στη Δεντροφύτευση 1 και 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 και Στήριξε με τη συμμετοχή σου την Πράσινη Αποστολή του Μαραθωνίου Κρήτης.

Πληροφορίες 28210 341 684 ή στο Γραφείο Μαραθωνίου Κρήτης: Κυδωνίας & Καραϊσκάκη (κτίριο Δημαρχείου Χανίων, ισόγειο), Χανιά.

Όλα τα ΧΑΝΙΑ μια Γειτονιά! - Όλη η ΚΡΗΤΗ στα ΧΑΝΙΑ!»

Σχόλια