Εγκλωβίστηκαν 8 άτομα μέσα στα οχήματά τους

Χανιά
Εγκλωβίστηκαν 8 άτομα μέσα στα οχήματά τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού

Ολοκληρώθηκε μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού 8, συνολικά, ατόμων, τα οποία έχουν εγκλωβιστεί μέσα στα οχήματά τους, στην περιοχή Ορθούνι του Δήμου Πλατανιά.

Πρόκειται για οικογένειες με παιδιά, κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Πλατανιά Χανίων, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους - για αρκετές ώρες - και κάλεσαν βοήθεια μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112.

Και τα 8 άτομα κατάφεραν να απεγκλωβιστούν από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της 3ης ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, κ. Λαγουδάκη Νίκο, «και τα 8 άτομα απεγκλωβίστηκαν με ασφάλεια και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο».

Την ίδια στιγμή, πάντως, σύμφωνα με τον κ. Λαγουδάκη, οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και τα Κλιμάκια της Κρήτης δέχονται συνεχώς κλήσεις για επιχειρήσεις απεγκλωβισμού.

Ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, επίσης, σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, παραμένουν εγκλωβισμένα 2 άτομα, μέσα στα οχήματά τους. Σύμφωνα με τον κ. Μαλανδάκη Γιάννη, το Δήμαρχο του Δήμμου Πλατανιά, τα 2 αυτά άτομα έιναι εγκλωβισμένα μέσα σε φορτωτή, βρίσκονται σε ασφαλές σημείο και αναμένεται ο απεγκλωβισμός τους.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News