Βρέθηκε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου αγρότη στον Εμπρόσνερο

Χανιά
Βρέθηκε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου αγρότη στον Εμπρόσνερο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον ίδιο τον αγρότη

Βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας το αυτοκίνητο του 61χρονου κτηνοτρόφου και πατέρα 5 παιδιών. Οι έρευνες όμως συνεχίζονται για τον αγρότη ο οποίος αγνοείται στα νερά του χειμάρρου στον Εμπρόσνερο Χανίων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αυτοκίνητο του 61χρονου βρέθηκε σε γκρεμό ύψους πάνω από 100 μέτρα και μάλιστα σε σημείο το οποίο δεν είναι προσβάσιμο από τους διασώστες, προκειμένου να το ανασύρουν.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση, με 40 πυροσβέστες και άνδρες της ΕΜΑΚ, για τον εντοπισμό του αγρότη υπό αντίξοες συνθήκες καθώς τα νερά του χειμάρρου είναι ορμητικά.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος έφτασε στην Κρήτη, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, στην επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης του 61χρονου κτηνοτρόφου θα προστεθεί και ειδικό κλιμάκιο δυτών, καθώς επίσης και 9μελες πεζοπόρο τμήμα από την Αττική.

Παράλληλα η αγωνία κορυφώνεται καθώς έχουν περάσει εννιά μέρες από το χαμό 4 ανθρώπων στο Γεροπόταμο και πάλι επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό με άντρα να αγνοείται από νερά χειμάρρου. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News