Αγνοείται άντρας - Τα νερά παρέσυραν το αυτοκίνητό του

Χανιά
Αγνοείται άντρας - Τα νερά παρέσυραν το αυτοκίνητό του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσπάθειες να εντοπιστεί το αυτοκίνητο με τον άντρα στο ύψος των Βρυσών

Έναν αγνοούμενο αφήνει πίσω της η κακοκαιρία στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας εθεάθη τελευταία φορά στον Εμπρόσνερο Χανίων όπου παρέσυραν τα νερά το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του άντρα. 

Ο άντρας επέβαινε σε αγροτικό αυτοκίνητο και η τελευταία που τον είδε ήταν η σύζυγός του. Ο αγρότης επιχείρησε σύμφωνα με πληροφορίες να περάσει με το όχημα το φουσκωμένο ρέμα, όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. 

«Ο αγρότης έχει παρασυρθεί από το ποτάμι ,αναζητείται από μεγάλη δύναμη της υπηρεσίας μαζί με την ΕΜΑΚ, τα νερά είναι ορμητικά και ευχόμαστε το καλύτερο. Παρακαλώ τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς το επόμενο 6ωρο θα έχουμε έντονα καιρικά φαινόμενα», τονίζει ο περιφερειακός διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κρήτης κ. Λαγουδάκης.

Θα σηκωθεί και ελικόπτερο

Σύμφωνα με το δήμαρχο Αποκορώνου κ.Κουκιανάκη «ο άντρας προσπάθησε να πάει στα στάνη που βρίσκεται στην περιοχή και παρέσυραν τα νερά του χειμάρρου το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε. Ο άντρας κατάγεται από τον Εμπρόσνερο. Έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση από την πυροσβεστική, την αστυνομία και δεν αποκλείεται να σηκωθεί και ελικόπτερο».

Στο ίδιο σημείο σώθηκαν νωρίτερα δύο άτομα

Στο ίδιο ακριβώς σημείο κινδύνευσαν νωρίτερα δύο άτομα. 

Μάλιστα υπήρξε παρέμβαση των πυροσβεστών καθώς σύμφωνα με τον περιφερειακό διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας στην Κρήτη κ.Λαγουδάκη τα νερά παρέσυραν ΙΧ στον Εμπρόσενρο Αποκορώνου και οι πυροσβέστες διέσωσαν δύο άτομα μέσα από το όχημα.

Ακούστε όσα είπε ο κ.Λαγουδάκης στον 98,4 και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News