Πού χρειάζεται προσοχή λόγω καιρικών φαινομένων

Χανιά
Πού χρειάζεται προσοχή λόγω καιρικών φαινομένων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις, ο Δήμος Πλατανιά καλεί δημότες και επισκέπτες να είναι προσεκτικοί και σε εγρήγορση

Ειδικότερα, και σύμφωνα με ανακοίνωσή του ο Δήμος Πλατανιά κάνει έκκληση στους δημότες και επισκέπτες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις τους σε περιοχές που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες κακοκαιρίες, δεδομένου ότι το οδικό δίκτυο είναι σε πολλές περιπτώσεις ιδιαίτερα προβληματικό.

Η ύπαρξη νέων κατολισθήσεων και καθιζήσεων, λόγω της διάβρωσης των εδαφών και του είδους των γεωλογικών σχηματισμών στην ευρύτερη περιοχή δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Μηχανικοί του Δήμου κάνουν διαρκώς αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές, επίσης ο Δήμος προτίθεται να ζητήσει άμεσα την συνδρομή Μηχανικών του υπουργείου Υποδομών να ελέγξουν το κύριο Δημοτικό Δίκτυο που υπέστη καταστροφές.

Τα μηχανήματα του Δήμου επιχειρούν καθημερινά σε δεκάδες  επικίνδυνα σημεία, έχοντας πρωταρχικό στόχο την διασφάλιση πρόσβασης μέσα σε οικισμούς, τη διασφάλιση δυνατότητάς μετακίνησης για διερχόμενους οδηγούς, έως ότου γίνουν τα οριστικά έργα αποκαταστάσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News