Χανιά

Βραβεύθηκαν οι αθλητές του αθλητικού Συνδέσμου «Ελ. Βενιζέλος»

Πρώτος στην Ελλάδα ο Γυμναστικός Σύνδεσμος Ελ. Βενιζέλος

Τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2018 για τις επιδόσεις τους, βράβευσε χθες ο Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο της ΑΝΕΚ με τον πρόεδρο του συνδέσμου να τονίζει ότι ο Σύνδεσμος παραμένει πρώτος πανελλαδικά χάρη στη συλλογική προσπάθεια της διοίκησης, των προπονητών και των οικογενειών που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο σωματείο.

Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία και έχοντας καταγράψει για μια ακόμη χρονιά μεγάλες επιτυχίες στα αγωνίσματα του στίβου, η Γυμναστικός Σύνδεσμος Ελευθέριος Βενιζέλος στα Χανιά βράβευσε τους αθλητές του και τις αθλήτριες που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους.

Με δύο πανελλήνια ρεκόρ στις κατηγορίες παίδων και εφήβων στο αγώνισμα της σφυροβολίας, Βαλκανιονίκης το 2017 και το 2018 ο 18χρονος Χρήστος Φρατζεσκάκης, αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Ελευθέριος Βενιζέλος, βάζει ως επόμενο στόχο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Σουηδία. Για την προσπάθεια και τις διακρίσεις του βραβεύθηκε μαζί με δεκάδες ακόμη αθλητές του συνδέσμου.

Ο πρόεδρος της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρίας Κρήτης Γιώργος Κατσανεβάκης απηύθυνε το δικό του μήνυμα στους αθλητές του Συνδέσμου .

Μέγας χορηγός του Γυμναστικού Συνδέσμου Ελευθέριος Βενιζέλος είναι η ΑΝΕΚ LINES.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια