default-image

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή λόγω κακοκαιρίας

Χανιά
Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή λόγω κακοκαιρίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κακοκαιρία προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στη δυτική Κρήτη

Mετά τα σοβαρά προβλήματα που σημειώθηκαν κυρίως στη δυτική Κρήτη με γέφυρες που κατέρρευσαν, κατολισθήσεις και πλημμυρισμένα σπίτια, ελήφθη η απόφαση να παραμείνουν την Παρασκευή κλειστά τα σχολεία σε Δήμους των Χανίων, όπου και σημειώθηκαν οι περισσότερες καταστροφές.

Συγκεκριμένα, κλειστές θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή όλες οι σχολικές μονάδες των δήμων Πλατανιά, Κισάμου και Κανδάνου Σελίνου.

Την απόφαση να μην ανοίξουν τα σχολεία έλαβαν οι δήμαρχοι των τριών περιοχών προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια κυρίως αναφορικά με τις μετακινήσεις των μαθητών, καθώς πολλοί δρόμοι έχουν υποστεί ζημιές και άλλοι παραμένουν κλειστοί λόγω καταπτώσεων και κατολισθήσεων βράχων και πετρών.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Κισσάμου:

"O Δήμαρχος Κισσάμου, λαμβάνοντας υπόψη τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν σε όλη την έκταση του Δήμου μας, αποφάσισε με την υπ’ αρ. 83/14.02.2019 απόφασή του, να παραμείνουν και την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 κλειστά όλα τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κισσάμου".

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει ζητηθεί να κηρυχθούν τα Χανιά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News