Χανιά

Αγνοείται άνδρας στον Αποκόρωνα – Ώρες αγωνίας για την οικογένειά του

Συναγερμός έχει σημάνει στα Χανιά - Αγνοείται άνδρας, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το απόγευμα

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση εντοπισμού άνδρα του οποίου τα ίχνη χάθηκαν το απόγευμα. Ο άτυχος άνδρας, φέρεται να επικοινώνησε με δικό του άτομο δηλώνοντας ότι έχει πρόβλημα με το όχημά του λόγω καιρού και πλημμυρών και ότι πνίγεται, χωρίς όμως να γνωρίζει σε ποιο σημείο βρίσκεται. Μετά χάθηκε το σήμα.

Οι αρχές, σύμφωνα με το Flashnews.gr, μόλις ενημερώθηκαν για το πρόβλημα έστησαν επιχείρηση εντοπισμού του. Μια προσπάθεια όμως εξαιρετικά δύσκολη γιατί στην ουσία γίνεται "στα τυφλά" καθώς κανείς δεν γνωρίζει σε ποια περίπου περιοχή βρίσκεται ο άνδρας, το μόνο που είναι γνωστό είναι ότι έφυγε με το όχημά του από τις Βρύσες και πιθανόν να κινήθηκε προς Μπαμπαλί.

Επιπλέον οι καιρικές συνθήκες παραμένουν στον Αποκόρωνα πάρα πολύ δύσκολες με έντονη βροχόπτωση και δρόμους πλημμυρισμένους.

Τόσο η αστυνομία όσο και κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βρυσών, μέσα στο σκοτάδι και υπό αυτές τις αντίξοες καιρικές συνθήκες προσπαθούν να "χτενίσουν" μια τεράστια έκταση, με στόχο να εντοπίσουν τον αγνοούμενο.

Σχόλια