Αναβάλλεται ξανά η άρση απαγόρευσης της κυκλοφορίας στο Σταλό

Χανιά
Αναβάλλεται ξανά η άρση απαγόρευσης της κυκλοφορίας στο Σταλό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι συνέπειες από τις κατολισθήσεις είναι ακόμα εμφανείς στα Χανιά

Από αναβολή σε αναβολή «πηγαίνει» η απαγόρευση της κυκλοφορίας στον ΒΟΑΚ, εκεί ακριβώς που έπεσαν πέτρες και μεγάλος όγκος χώματος στο δρόμο, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να μην μπορούν να διασχίσουν το σημείο.

Πάνω από ένας μήνας έχει περάσει από τότε που σημειώθηκε η μεγάλη κατολίσθηση στην εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου στο ύψος του Σταλού, όμως ακόμα οι ιθύνοντες παλεύουν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα.

Με νεότερη ανακοίνωση, η Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων ενημερώνει για την απόφασή της, λόγω των εργασιών αποκατάστασης που πραγματοποιούνται από εκτεταμένη κατολίσθηση και για την εξασφάλιση των ομαλών κυκλοφοριακών συνθηκών στο οδικό δίκτυο, να ισχύσει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στα παρακάτω σημεία του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.

Συγκεκριμένα, από σήμερα 7 Φεβρουαρίου, από την χιλιομετρική θέση 5,6 (ανισόπεδος κόμβος Γαλατά) έως την χιλιομετρική θέση 12,3 (ανισόπεδος κόμβος Πλατανιά) της Νέας Εθνικής Οδού Χανίων – Κισσάμου (περιοχή Δημοτικού Διαμερίσματος Σταλού) θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται - διεξάγεται από τους ανισόπεδους κόμβους Γαλατά και Πλατανιά του Παλαιού Εθνικού Οδικού Δικτύου Χανίων - Κισσάμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News