Νέος πρόεδρος του Δ.Σ. στο Δήμο Πλατανιά ο Αντώνης Φραγκονικολάκης

Χανιά
Νέος πρόεδρος του Δ.Σ. στο Δήμο Πλατανιά ο Αντώνης Φραγκονικολάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Φραγκονικολάκης αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου Δ.Σ., μετά την παραίτηση του κ. Αθανάσιου Χηνόπουλου

Από τον Δήμο Πλατανιά γίνεται γνωστό ότι νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Πλατανιά εκλέχθηκε ο κ. Αντώνιος Φραγκονικολάκης.

Η εκλογή του έγινε κατά την Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και επρόκειτο για μία πρόταση τα ου Δημάρχου Γιάννη Μαλανδράκη και της πλειοψηφούσας παράταξης.

Κατά τη διάρκεια της σχετικής ψηφοφορίας, ο κ. Φραγκονικολάκης έλαβε 16 ψήφους, ενώ καταμετρήθηκαν και εννέα «λευκά», συγκεντρώνοντας την απόλυτη πλειοψηφία των μελών του Συμβουλίου.

Ο κ. Φραγκονικολάκης αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου Δ.Σ., μετά την παραίτηση του κ. Αθανάσιου Χηνόπουλου τόσο από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ όσο και από την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου, η οποία έγινε αποδεκτή με τη με αριθμ. 62/22-01-2019 Απόφαση Δημάρχου.

Στο πλαίσιο αυτό και για την κάλυψη της κενωθείσας θέσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, είχε ήδη κληθεί η αναπληρωματική Δημοτική Σύμβουλος κ. Χρυσάνθη Μαραγκουδάκη και είχε δώσει ενώπιον του Δημάρχου Πλατανιά τον προβλεπόμενο από τις διατάξεις όρκο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News