Χανιά

Το μεγάλο «ευχαριστώ» της Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου προς τις Μινωικές Γραμμές

Η σπουδαία δωρεά των Μινωικών Γραμμών

Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου ευχαριστεί ευγνωμόνως την Διοίκηση των Μινωικών Γραμμών ΑΝΕ και ιδιαίτερα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αντώνιο Μανιαδάκη για την απόφαση στήριξης του κοινωνικού και προνοιακού έργου του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Μητροπόλεως.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Συγκεκριμένα την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών ως και των εξόδων κίνησης της Κινητής Ιατρικής Μονάδας του Ιδρύματος, με την επιχορήγηση ποσού 15.000,00€ ετησίως και για το διάστημα μίας τριετίας. Η ευγενής αυτή χορηγία φανερώνει την κοινωνική ευαισθησία ως και την έμπρακτη αρωγή σε θέματα κοινωνικής μέριμνας και φροντίδας υγείας ευπαθών κοινωνικών ομάδων τόσο του Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Α. Μανιαδάκη, όσο και των μελών του Δ.Σ. της Διοίκησης των Μινωικών Γραμμών ΑΝΕ και δίδει την δυνατότητα εις το Αννουσάκειο Ίδρυμα να συνεχίζει, απρόσκοπτα και έμπρακτα, να ανακουφίζει τις ανάγκες και δυσκολίες δεκάδων-εκατοντάδων εμπερίστατων και αναγκεμένων συνανθρώπων μας, οι οποίοι μέσω των οργανωμένων δράσεων και εξορμήσεων της Κινητής Ιατρικής Μονάδας ανακουφίζονται σε επίπεδο πρόληψης, πρωτοβάθμιας περίθαλψης αλλά και διάγνωσης.

Ευχαριστεί, επίσης, τον Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων, τα Κέντρα Υγείας του Ν. Χανίων, τον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων, ως και τους Εθελοντές Ιατρούς που στελεχώνουν την Κινητή Ιατρική Μονάδα σε κάθε της εξόρμηση.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια