Χ. Μαρκογιαννάκης: «Αυτή ίσως είναι η τελευταία μου ομιλία»

Χανιά
 Χ. Μαρκογιαννάκης: «Αυτή ίσως είναι η τελευταία μου ομιλία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαλυπτικός ο πρώην βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. στην εκδήλωση κοπή πίτας που οργάνωσε  

«Θα μπορούσα συνεκτιμώντας την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, να πω κάτι που απεικονίζει την πραγματικότητα: Φωνή λαού, οργή Θεού. Αυτό το μήνυμα εκπέμπω απόψε από εδώ».

Με τα λόγια αυτά ο πρώην βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης άνοιξε την ομιλία του στην αποψινή εκδήλωση κοπής της πίτας που οργάνωσε, όπως κάθε χρόνο, το κέντρο διασκέδασης στην περιοχή του Γερανίου.

Σε έναν ασφυκτικά γεμάτο χώρο, απευθυνόμενος σε όλους όσοι τον τίμησαν, ο κ. Μαρκογιαννάκης είπε ότι «το ήθος και η λεβεντιά ξεκινούν από κάτω» και προσδοκά να φτάσει μέχρι πάνω.

«Μπορεί αν τα πράγματα δεν πάνε καλά να είναι η τελευταία μου πολιτική ομιλία. Δε θα κάνω βήματα που θα εκθέσουν εσάς και εμένα», υπογράμμισε ο Χρ. Μαρκογιαννάκη.

Δεν παρέλειψε να εκφράσει την πικρία του για τον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο του κόμματος στις επόμενες εθνικές εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Περνώ έναν πολιτικό Γολγοθά. Αυτός ο Γολγοθάς ξεκίνησε στις εκλογές του 2015, που η Ν.Δ. δεν μπόρεσε να εκλέξει βουλευτή. Βασική αιτία ήταν ο εκλογικός νόμος. Όμως, λειτούργησε και Πέμπτη φάλαγγα. Να μην εκλέξει βουλευτή η Ν.Δ. για να μην εκλεγώ εγώ. Δε λέω και τα βαθύτερα αίτια της ταλαιπωρίας μου, και δεν θέλω να έρθει η ώρα να τα αποκαλύψω».

Ο κ. Μαρκογιαννάκης μίλησε για «δόλια» επιλογή της Ν.Δ. στην Περιφέρεια Κρήτης αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του ανιψιού του, Αλέξανδρου Μακρογιαννάκη, τόνισε όμως, ότι θα τον στηρίξει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News