Η ΚΡΗΤΗ TV στηρίζει τον αθλητισμό! Η Ανδριανή Αγγελιδάκη παρέλαβε βραβείο από τον ΣΔΥΧ

Χανιά
Η ΚΡΗΤΗ TV στηρίζει τον αθλητισμό! Η Ανδριανή Αγγελιδάκη παρέλαβε βραβείο από τον ΣΔΥΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε τη στιγμή που η δημοσιογράφος παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα

Δίπλα στους ανθρώπους που επιλέγουν την άθληση και την κάνουν τρόπο ζωής βρισκόταν από την πρώτη στιγμή ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV ο οποίος στήριξε τον Μαραθώνιο Κρήτης.

Γι’ αυτό το λόγο, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΚΡΗΤΗ TV Ανδριανή Αγγελιδάκη βρέθηκε στα όμορφα Χανιά, έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας της πόλης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και βραβεύτηκε!

Παρέλαβε από τον Δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη τιμητική πλακέτα για το ενδιαφέρον και την ηθική στήριξη της ίδιας και του Ομίλου προς τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων.

Στη σύντομη ομιλία της, η Ανδριανή Αγγελιδάκη τόνισε ουσιαστικά πόσο σημαντικός είναι αθλητισμός στη ζωή ενός ανθρώπου. Και ένας από τους λόγους που πρέπει να αθλούμαστε, όπως είπε η ίδια, είναι τα παιδιά. Αγκαλιάζοντας τον γιος της, η δημοσιογράφος επεσήμανε το γεγονός ότι πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα στα παιδιά μας, να βλέπουν ανθρώπους να είναι έξω στο δρόμο, «να τους μάθουμε να διεκδικούν μια καλύτερη ποιότητα ζωής».

Πάντως, η… πρόκληση της Ανδριανής προς τον Σύλλογο για να κάνει η ίδια «μεταγραφή» από το Ηράκλειο στα Χανιά, έπιασε τόπο καθώς ο πρόεδρος της έδωσε αμέσως την αίτηση για να… πραγματοποιηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.  

Δείτε τη στιγμή που η Ανδριανή Αγγελιδάκη παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα από τον ΣΔΥΧ: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News