Θρίλερ με την εξαφάνιση των δύο Κρητικών

Χανιά
Θρίλερ με την εξαφάνιση των δύο Κρητικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για τους δύο Κρητικούς που έχουν χαθεί τα ίχνη τους - Χωρίς τέλος η αγωνία για την Ευαγγελία Λυτινάκη, αλλά και για τον Νίκο που έφυγε από το σπίτι του και δεν επέστρεψε ποτέ

Σκοτεινές σχέσεις και έντονες οικογενειακές διαφορές για τη διαχείριση παραθαλάσσιου οικοπέδου μεγάλης αξίας ήρθαν στο φως 40 ημέρες μετά την εξαφάνιση της 76χρονης Ευαγγελίας Λυτινάκη τα ίχνη της οποίας  χάθηκαν ξαφνικά το απόγευμα της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου 2018, από την Αγία Μαρίνα Χανίων όπου μένουν τα τρία αδέλφια της.

Την τελευταία εικόνα της 76χρονης κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Η Ευαγγελία Λυτινάκη διακρίνεται να κατεβαίνει από το λεωφορείο στην στάση Αγία Μαρίνα 1, κρατώντας τσάντες με ψώνια και φαγητά και να κατευθύνεται προς το σπίτι του αδελφού της.

Όπως ο εκείνος είπε, του άφησε τις σακούλες που κρατούσε και τον ρώτησε πότε θα επέστρεφε ο γιος του από το εξωτερικό όπου βρισκόταν για διακοπές.

Ένα λεπτό μετά επιστρέφει στη στάση, παίρνει άλλες τσάντες που είχε αφήσει εκεί με ένα κόκκινο καροτσάκι και ξαναγυρνά στο ίδιο σημείο.

Από τότε τα ίχνη της χάνονται. Καμία κάμερα σε άλλα σημεία της περιοχής, δεν την καταγράφει να παίρνει κάποιο λεωφορείο για να επιστρέψει στη Νέα Χώρα Χανίων όπου έμενε.

«Διαμάχη μεταξύ αδελφών»

Η υπόθεση πήρε άλλη διάσταση όταν μάρτυρας αποκάλυψε ότι υπήρξε μια διαμάχη μεταξύ των αδελφών για ένα παραθαλάσσιο οικόπεδο – «φιλέτο» στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας.

Οι δύο από τις τρεις πλευρές ήθελαν να πουλήσουν το μερίδιο τους και προσπαθούσαν να κινήσουν τη διαδικασία μέσω μεσιτικών γραφείων. Σε κάποιο σχετικό ραντεβού πήγαν τα δύο από τρία αδέλφια, όχι όμως και η αγνοούμενη που αρνήθηκε να υπογράψει για την πώληση αυτή.

Η οικογενειακή τους κόντρα όπως λένε όσοι γνωρίζουν, έχει να κάνει κυρίως με αυτό το οικόπεδο.

Αγωνία για τον 42χρονο Νίκο

Στο μεταξύ στο σπίτι της οικογένειας του αγνοούμενου Νίκου Μουλακάκη, 42 ετών, η κάθε μέρα που περνάει είναι βασανιστική για τους συγγενείς του. Ο ίδιος έμενε στον πρώτο όροφο και οι ηλικιωμένοι γονείς του με την αδελφή του στο ισόγειο.

Όπως περιέγραψε ο πατέρας του  στις 13 Δεκεμβρίου γύρω στις οκτώ το βράδυ ο Νίκος  είπε πως θα πήγαινε στην Αθήνα για να τακτοποιήσει μια δουλειά του. Ανέβηκε στο σπίτι του, ντύθηκε και έφυγε περίπου στις εννιά. Κανείς δεν ξέρει τι φορούσε και με πιο μέσο. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε στις 3 Ιανουαρίου 2019 καθώς η οικογένειά του νόμιζε ότι βρίσκεται στην Αθήνα και οι έρευνες διεξάγονται σε Ηράκλειο και Αθήνα.

Παρότι ο αγνοούμενος στο παρελθόν είχε πραγματοποιήσει ταξίδια στο εξωτερικό, η πολυήμερη απουσία του προκαλεί αγωνία καθώς οι συγγενείς του θεωρούν ότι  ήταν πιεσμένος ψυχολογικά ενώ το τηλέφωνο του απενεργοποιήθηκε την ημέρα που εξαφανίστηκε και το τελευταίο σήμα εξέπεμψε από την περιοχή Μασταμπά. Δεν αποκλείουν μάλιστα και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας με κίνητρο τα χρήματα που είχε πάνω του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News