Χανιά

«Φύλλο και φτερό» ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων

Διέρρηξαν το ΝΟΧ στα Χανιά

Τα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων διέρρηξαν άγνωστοι, οι οποίοι εισέβαλαν - κατά πάσα πιθανότητα - χτες το βράδυ, σπάζοντας πόρτες και παράθυρα που βρίσκονται βορειοδυτικά του γραφείου, προκαλώντας υλικές ζημιές, ενώ κλάπηκαν ένας εκ των υπολογιστών που βρίσκονται στη γραμματεία, μία τηλεόραση και ένα DVD player.

Σήμερα το πρωί η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, κ. Χαρούλα Πράπα - Μυλωνάκη, βρέθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων καταθέτοντας μήνυση σε βάρος αγνώστων, ενώ αργότερα άτομα της Ασφάλειας βρέθηκαν στο Ναυτικό Όμιλο για να πάρουν αποτυπώματα.

Η  διάρρηξη έγινε γνωστή με το που τα άτομα της γραμματείας, κατέφθασαν το πρωί στα γραφεία για να ξεκινήσουν τη δουλειά τους και αντιμετώπισαν αυτή τη θλιβερή εικόνα με τα σπασμένα τζάμια και τις ζημιές στο χώρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΝΟΧ, πρόκειται για ένα περιστατικό πρωτοφανές, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως, ενδεχομένως, η λειτουργία του συναγερμού που υπάρχει στα γραφεία να έπαιξε ρόλο, απομακρύνοντας πιο γρήγορα τους δράστες, με αποτέλεσμα να μην κλαπούν περισσότερα πράγματα από τα γραφεία.

Για το λόγο αυτό, η γραμματεία σήμερα το πρωί υπολειτουργούσε και θα λειτουργήσει κανονικά από το απόγευμα.

"Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων καταδικάζει αυτό το απαράδεκτο γεγονός και ελπίζει να είναι το τελευταίο. Όσο για τον δράστη ή τους δράστες, ελπίζουμε η Αστυνομία να επιληφθεί του θέματος και να καταφέρει να φτάσει στην σύλληψή τους.", καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια