default-image

«Δράκος» επιτίθεται σε νεαρές κοπέλες στα Χανιά - Πως σώθηκε 22χρονη

Χανιά
«Δράκος» επιτίθεται σε νεαρές κοπέλες στα Χανιά - Πως σώθηκε 22χρονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φόβος για τις επιθέσεις άγνωστου άνδρα σε κοπέλες

Ο φόβος και ο τρόμος στην περιοχή της Νέας Χώρας στα Χανιά έχει γίνει άγνωστος άνδρας ο οποίος επιτίθεται νυχτερινές ώρες σε νεαρές γυναίκες. Μέσα σε λίγες ημέρες δύο περιστατικά καταγράφηκαν σε πιλοτή πολυκατοικίας όπου ο δράστης περίμενε ξημερώματα κρυμμένος κοντά στην είσοδο και επιτέθηκε σε δύο φοιτήτριες που επέστρεφαν από τη νυχτερινή τους διασκέδαση. Τουλάχιστον άλλα τρία περιστατικά φέρεται να έχουν καταγραφεί στην ευρύτερη περιοχή με σχεδόν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ένοικο πολυκατοικίας Βασίλη Νεγροπόντη: «Πήγε να μπει στο σπίτι μέσα και αισθάνεται κάποιος να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας, της έκλεισε το στόμα εδώ, «μη μιλάς μωρή» της λέει, η κοπέλα όμως έφυγε κι ανέβηκε τα σκαλοπάτια και δεν πρόλαβε να της κάνει οτιδήποτε άλλο.

Ο δράστης ήταν κρυμμένος πιθανότατα στην πιλοτή της απέναντι πολυκατοικίας παραμονεύοντας το επόμενο θύμα του.

Όπως περιγράφουν οι κάτοικοι της περιοχής: «Ήταν κρυμμένος εκεί και ήταν άβρεχτος ενώ έβρεχε και μου λέει η κοπελιά πως ήταν άβρεχτος. Με το που ανοίγω την πόρτα αυτός μου δίνει μια ,πέφτουν τα κλειδιά κάτω του σπιτιού μου, φεύγει η τσάντα κάτω ,τρέχω μέσα φωνάζοντας και στριγκλίζοντας».

(Το σημείο όπου "χτύπησε" ο άνδρας")

Την έσωσαν οι φωνές

Η 22χρονη στάθηκε τυχερή καθώς δεν έχασε την ψυχραιμία της και οι φωνές της έκαναν το δράστη να το βάλει στα πόδια. Σύμφωνα με τον ένοικο της πολυκατοικίας: «Ευτυχώς που η κόρη μου εκείνη την ώρα έβλεπε τηλεόραση κι έχουμε κι ένα σκύλο και γαύγισε κι η κοπέλα μπήκε μέσα και ειδοποιήσαμε την αστυνομία».

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής πριν 15 μέρες είχε γίνει ξανά το ίδιο επεισόδιο στην ίδια πολυκατοικία με άλλη κοπέλα .

Τρία ακόμα περιστατικά

Τουλάχιστον τρία ακόμη περιστατικά επιθέσεων έχουν καταγραφεί στη Νέα Χώρα . Ο δράστης σύμφωνα με τις περιγραφές των γυναικών που έχουν πέσει θύματα επιθέσεων, μιλάει άπταιστα ελληνικά και δεν έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. 

Σύμφωνα με τον κ.Νεγροπόντη: «Ήταν περίπου τριάντα χρονών αδυνατούλης κι είναι το δεύτερο περιστατικό που γίνεται στην Αποστολίδου 15 Πρέπει να υπάρχει αστυνόμευση , να βρουν αυτό τον αλήτη, τον ανώμαλο άνθρωπο που κακοποιεί αυτά τα κορίτσια».

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι καθώς ο αδίστακτος άντρας παραμένει ασύλληπτος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News