Κοντά στον άνθρωπο και την κοινωνία η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. Samaria

Χανιά
Κοντά στον άνθρωπο και την κοινωνία η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. Samaria

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bonus στους εργαζόμενους ως αναγνώρισης προσφοράς των εργαζομένων

Μεγάλος χορηγός της έκθεσης «Κρήτη. Αναδυόμενες Πόλεις: Άπτερα – Ελεύθερνα – Κνωσός. Τρεις αρχαίες πόλεις ζωντανεύουν» είναι η κρητική εταιρεία ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. Samaria.

Η έκθεση εγκαινιάστηκε στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης υπό την επιμέλεια του Διευθυντή του εν λόγω Μουσείου κ. Νίκου Σταμπολίδη με σκοπό να αναδείξει τους αρχαίους πολιτισμούς της Κρήτης.

Η έκθεση περιλαμβάνει 500 περίπου αρχαιότητες από παλαιές και νέες ανασκαφές οι οποίες παρουσιάζονται μέσα από πλούσιο οπτικό και ηχητικό υλικό, οθόνες, χάρτες αλλά και χρήση των μέσων της νέας τεχνολογίας και θα διαρκέσει ως τις 30 Απριλίου 2019.

Πρόκειται για μία σπουδαία πρωτοβουλία από την πλευρά της εταιρείας, η οποία ταυτόχρονα αναδεικνύει τον προσανατολισμό της στον άνθρωπο, τον πολιτισμό αλλά και στο νησί που μας γέννησε και μας φιλοξενεί: την Κρήτη.

Ο καθηγητής κ. Νίκος Σταμπολίδης ξεναγεί στην έκθεση στην οποία μεγάλος χορηγός είναι η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. Samaria

Βραβείο για τη στήριξη στο επιστημονικό έργο

Στο περιθώριο της εσπερίδας με θέμα «Διατροφή – Άσκηση - Διέξοδος» έλαβε χώρα η βράβευση της εταιρείας ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. SAMARIA.

Η εσπερίδα διοργανώθηκε από την επιστημονική επιτροπή  της μελέτης και προβολής των επιδράσεων της Κρητικής διατροφής στην υγεία και οικονομία.

Η εταιρεία βραβεύτηκε για τη σπουδαία συνεισφορά της στην προώθηση του επιστημονικού έργου της επιτροπής, που αφορά στην κρητική διατροφή και τα σημαντικά οφέλη στην υγεία μας από την κατανάλωση αγνών παραδοσιακών προϊόντων.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ιστορικού συλλόγου Αθηναίων (Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών), η Πρόεδρος της επιτροπής κ. Δασκαλάκη Υρώ υποδέχτηκε εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Μεταξύ αυτών, πρωταγωνιστές ήταν οι εκπρόσωποι της ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. SAMARIA που παρέλαβαν το βραβείο.

Μπόνους – επιβράβευση των εργαζομένων

Αναγνωρίζοντας ότι το 2018 ήταν μία εξαιρετικά καλή χρονιά για την ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. SAMARIA, η εταιρεία στηρίζει τους εργαζόμενους της και αναγνωρίζει την αξία τους και τη συμμετοχή τους στην επιτυχία της.

Με αυτό ως δεδομένο, όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. SAMARIA έλαβαν ένα γενναιόδωρο bonus που αποτελεί την απτή απόδειξη ότι η εταιρεία μένει πάντα πιστή στη δέσμευση της να επιστρέφει πάντα μέρος των κερδών της στην κοινωνία.

Η Διοίκηση καταδεικνύει με την κίνηση αυτή ότι το 2018 ήταν μία πολύ καλή χρονιά για την εταιρεία και παράλληλα αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση της εργασίας όλων των ανθρώπων που αποτελούν το προσωπικό της.

Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο και τα διοικητικά τμήματα της ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. SAMARIA αποτελούν μία δεμένη ομάδα που στηρίζει την εταιρεία σε κάθε της βήμα προς την ανάπτυξη και το μέλλον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News