Στο «κόκκινο» η αγωνία για την αγνοούμενη Ευαγγελία Λυτινάκη

Χανιά
Στο «κόκκινο» η αγωνία για την αγνοούμενη Ευαγγελία Λυτινάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κανένα ίχνος από την 76χρονη που εξαφανίστηκε στα Χανιά

Δύσκολες μέρες και ώρες περνούν οι άνθρωποι της 76χρονης Ευαγγελίας Λυτινάκη από τα Χανιά η οποία δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου.

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την εξαφάνισή της όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει κάτι νεότερο για τη γυναίκα που επρόκειτο να επισκεφτεί την αδερφή της τη μοιραία εκείνη μέρα, κάτι ωστόσο που ποτέ δεν έγινε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ευαγγελία Λυτινάκη εξαφανίστηκε από το 7ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Χανίων – Κισσάμου όπου και διαμένει, με την αστυνομία πραγματοποιεί από τότε έρευνες προκειμένου να την εντοπίσει.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, η ηλικιωμένη γυναίκα φορούσε φαρδύ τζιν παντελόνι, μπορντό μπλούζα, σκούρα μπλε ζακέτα και σκούφο. Τα μάτια της είναι καστανά και το ύψος της 1,60. Μαζί της είχε ένα καρότσι με ψώνια.

Όπως ανέφερε το anikolouli.gr,  κάμερα της περιοχής κατέγραψε την ηλικιωμένη γυναίκα κοντά στο σπίτι της αδελφής της, την οποία και είχε σκοπό να επισκεφθεί. Η 76χρονη δεν πήρε - όπως συνήθιζε - το λεωφορείο της γραμμής για να επιστρέψει στο σπίτι της, όπου και έμενε μόνη, ενώ το τηλέφωνό της απενεργοποιήθηκε το ίδιο απόγευμα.

Πάντως, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της «Γραμμής Ζωής», η ζωή της γυναίκας βρίσκεται σε κίνδυνο, γι’ αυτό και όποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να επικοινωνήσει 24 ώρες το 24ωρο με τη Γραμμή Ζωής στον αριθμό 1065, ή να τηλεφωνήσει στην ΕΛ.ΑΣ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News