4 άτομα συνελήφθησαν με ηρωίνη και κάνναβη στην Κρήτη

Χανιά
4 άτομα συνελήφθησαν με ηρωίνη και κάνναβη στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ναρκωτικά σε μορφή σοκολάτας αλλά και αυτοσχέδιες συσκευασίες

Δύο άνδρες και μία γυναίκα συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 36 και 52 ετών και μία 31χρονη στα σπίτια των οποίων βρέθηκαν σε μορφή σοκολάτας 3,5 γραμμάρια κάνναβης και 39,5 γραμμάρια κάνναβης.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 18 Δεκεμβρίου στα Χανιά.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

33χρονος με ηρωίνη 20,3 γραμμαρίων

Επίσης, το βράδυ της Τρίτης 18 Δεκεμβρίου συνελήφθη 33χρονος κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια έρευνας, εντοπίστηκε ο 33χρονος έξω από το σπίτι του, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τους αστυνομικούς, πέταξε στο έδαφος μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ηρωίνη συνολικού βάρους 20,3 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έλεγχος στον 33χρονο κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν είχε την απαιτούμενη από το νόμο ιατρική συνταγή.

Δείτε τα Δελτία Τύπου της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες (18.12.2018) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, τρείς ημεδαποί δύο άνδρες ηλικίας 36 και 52 ετών και 31χρονη κατηγορούμενοι για κατοχή  ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (18.12.2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 39,5 γραμμάρια κάνναβης και 3,5 γραμμάρια κάνναβης σε μορφή σοκολάτας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

33χρονος με ηρωίνη

Συνελήφθη, χθες (18.12.2018) το βράδυ, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (18.12.2018) το βράδυ από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε ο 33χρονος έξω από την οικία του, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τους αστυνομικούς, πέταξε στο έδαφος μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ηρωίνη συνολικού βάρους 20,3 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έλεγχος στον 33χρονο κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς  με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News